Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82112 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-11 11:54

Tak to kolejna woda - wyciaganie dziecka z loczeczka ja mam karuzele z baby ono i jest taka niska ze zawsze zanim wloze czy wyjme malego musze karuzele najpierw sciagnac. strasznie mnie to denerwuje, na noc calkiem sciagam.

2015-08-11 09:55

Dla mnie ten baldachim to zabieracz powietrza niby dobre bo to zasłania przed przeciagien albo komara i i muchami bo to moskitiera ale ja nie mam założonego teraz dostałam i na razie lezy w piwnicy nie chce dziecku zabierać powietrza i tak jak hirudo napisał gorzej wyjmować dziecko z łóżeczka

2015-08-11 08:47

Na pewno mi się nie przyda ponieważ nie używam takich rzeczy. Wychodzę z założenia ze jak teraz tego nie używałam to pózniej tez tego nie wykorzystam

2015-08-11 08:15

To ja muszę Hirudo np karuzele zdejmować na noc bo mi źle, a męczyć się jeszcze z baldachimem :-/ teraz w takie ciepło to już wogole powietrza by przrz to nie było w łóżeczku. Syba co tak wcześnie sprzedajesz już się nie przyda? Ja to wolę schować, zostawić, czy mieć chociaż by na zmianę :-)

2015-08-11 04:19

Dziewczyny jak chce je moge wam sprzedać organizer z obijaniem + poszewka na kołdrę oczywiście zestaw używany.

2015-08-10 23:47

Mnie by chyba baldachim przeszkadzał przy wkładaniu i wyciąganiu maluszka z łóżeczka. Ale sam w sobie mi się podoba.

2015-08-10 21:14

Aga dużo osób baldachimy kupuje.. mi się osobiście to już nie podoba.. ale są różne gusta

2015-08-10 21:02

Zamówiłam z kompletem pościeli organizer na 3 kruszonki nie wiele ale są większe to też plan jest taki że trochę pamperdow w jedyne, w drogiej coś lzejszego a w ostatniej na górze jakieś kremy, patyczki czy płatki, jak to wyjdzie w praktyce to nie wiem, ale przeładować go nie będę chciała też :-) Te baldachimy to chyba już też nie modne są...