Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82114 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-11 21:50

Dzieki za info :-) zaraz sobie poogladam i na pewno zakupie super pomydl AmiAga z tym gryzakiem :-)

2015-08-11 21:47

Kupiłam to na allegro za ok 35 zł z przesyłką jest to nakładka uniwersalna i 2x sa w komplecie, chyba jako gryzak na łóżeczko tego się szuka. Ze względu na porę zdjęcie mogę dodać ale jutro bo kolor tego jest też przezroczysty to mało widać teraz. No właśnie sam tego nie zdejmie a łóżeczko nie jest pogryzione czy też wytarte mimo iż są one malowane.

2015-08-11 21:33

A gdzie kupilas takie cudo? Masz moze zdjecie?:-) nie widzialam czegos takiego fajny pomysl zeby cos takiego zamontowac zeby mi maly lozeczka nie wcinal:-)

2015-08-11 21:22

Może i rację że do sesi ładnie wygląda łóżeczko z baldachime ale wydawać pieniądze w tym celu to mi szkoda by było, a pożyczyć czy coś to nie będzie pasował jak taki z kompletu... W temacie łóżeczka jeszcze macie takie gryzaki ochraniacze na łóżeczku tzn na jego poręczy? Ja coś takiego kupiłam i mam z obu stron, plus tego jest taki ze nie niszczy się od góry np jak się kładzie przewijaK i może nie długo poczsza ząbkowanie stojacemu w łóżeczku już dzecku się przyda.

2015-08-11 19:37

Ja mam z fisher price misie są na stałe zamontowane i karuzela jest dosyć wysoko.

2015-08-11 17:06

Karuzelke też ściągam na noc.. mam z canpolu i ona ma misie na rzepe i się boje że w nocy się odklei i spadnie i mały się wystraszy.. a i tak przeszkadza bo przebieram go w łóżeczku i karmie

2015-08-11 16:29

Baldachim tak .... ale jedynie do sesji fotograficznej :-). Zbiera kurz, zabiera powietrze i ogranicza pole widzenia dziecku. Organizer na łóżeczko jak dla mnie fajny lecz zbędny gadżet szczególnie w moim m2.

2015-08-11 13:05

Ja swego czasu powiesiłam nad lozeczkiem z maty edukacyjnej te dwa palaki z zabawkami ależ ciężko było wyciągać dziecko z tego zdjelam tez a chcialam żeby sobie leżąc patrzyła i bawiła się