Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Jakie witaminy w ciąży

Data utworzenia : 2017-06-03 21:56 | Ostatni komentarz 2023-06-15 20:42

Konto usunięte

63629 Odsłony
1434 Komentarze

Lekarka zaleciła mi branie PREGNA PLUS I PREGNA DHA. Biorę w zasadzie od pierwszego dnia kiedy test wyszedł pozytywny. Macie jakieś doświadczenie z braniem suplementów, jak długo, jakie? Może są jakieś lepsze niż te, które obecnie biorę. Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

2017-08-02 11:57

O matko zmieniłabym lekarza Zamarancza. Może to przez nią masz ten problem z ciśnieniem

2017-08-02 11:46

Lekarz Cię opierdzielała na wizytach? Co niby robiłaś nie tak?

2017-08-02 11:08

Ja ogólnie mam charakter panikary. Panikuję i przeżywam wszystko z nawiązką... :( Ja jak miałam iść do gina to już tydzień przed sie bałam, a w dniu wizyty często miałam problemy żołądkowe ze stresu. Może dla tego, że ciągle mnie jechała za coś... Że ciągle coś niby robiłam nie tak... Od ciąży mam lęk przed wagą i ciśnieniomierzem... :(

2017-07-31 18:56

o matko, lekarz, szpital, fartuch i ten zapach . Jak ja to przeżyje :( jak idę do mojej gin to wiadomo jest taka nutka ekscytacji bo zobaczę synka i posłucham serduszka, ale też jest tam z tyłu głowy, że wszystko się może zdarzyć. Jak tylko przekraczam próg wychodząc od gin, to taka ulga, jakby ktoś ze mnie zdjął ciężar 100 kg. Wtedy jest telefon do męża, opowieść co było itp i odpowiedzi na jego pytania, jeśli mam wiedzę. Czas zaskakuje mnie mąż, z jego profesjonalnymi pytaniami :P

2017-07-31 10:58

Może to minie, po takich przeżyciach jak ciąża i cc czyli mnóstwo fartuchów , to może minie.

2017-07-30 21:55

Ja mam mega syndrom białego fartucha :D Jak mam iść do lekarza to serducho mi wali, ciśnienie rośnie :D Jak byłam w ciąży to na wizytach wiecznie miałam wysokie ciśnienie, ale informowałam, że mam ten syndrom i to ze stresu. lekarka kazała mi kontrolować ciśnienie w domu i zapisywać i z tą karteczką chodziłam na wizytu. Zawsze idealne miałam... Wiecie to taka moja zmora. Pierwsza ciąże powikłana... Gestoza i wysokie ciśnienie z tym związane doprowadził do cc.. Rozmawiałam z ginem i jeśli w drugiej ciąży nie będzie wysokiego ciśnienia będę mogła rodzić naturalnie, ale przecież ja w szpitalu mam zawsze wysokie, bo tam sami lekarze, więc co... Nie pozwolą na sn... ?:(

Konto usunięte

2017-07-30 19:37

Ja tak mam nie tyle na biały fartuch co na szpital. Strasznie na mnie działa ten obiekt tak przybijająco

2017-07-30 19:01

syndrom białego fartucha muszę zapamiętać ja też tak mam że jak widzę lekarza to od razu zdrowieję hihihi Ja to jak mam jakiś stres to żeby nie myśleć to sprzątam nagminnie:P:P