Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Jakie witaminy w ciąży

Data utworzenia : 2017-06-03 21:56 | Ostatni komentarz 2023-06-15 20:42

Konto usunięte

63670 Odsłony
1434 Komentarze

Lekarka zaleciła mi branie PREGNA PLUS I PREGNA DHA. Biorę w zasadzie od pierwszego dnia kiedy test wyszedł pozytywny. Macie jakieś doświadczenie z braniem suplementów, jak długo, jakie? Może są jakieś lepsze niż te, które obecnie biorę. Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

2017-08-11 16:38

Mnie ostatnio wzięlo na koktajl z lodami i juz umówiona wizytę mam u lekarza zobaczymy co tam się dzieje o ile się dzieje :) No męża trzeba gonić niech lata mój jak byłam w ciąży latał do biedronki kilka razy dziennie często bo miałam zachcianki a to było tylko w biedrze hehe. U nas dziś i w nocy wielka burza była więc katastrofa a mały wrzeszczy jak oszalały przez zeby więc nie wiem czy jestem niewyspana czy coś się dzieje tam w brzuchu i taka senna jestem.

2017-08-11 15:20

He he dobre podejście Zuza ;) a za mną chodzi fastfood ;) taki kebab albo hamburger....O jeju ;) jutro urodziny bratanka to coś dobrego się zje ;) ale to jutro dopiero ;(

2017-08-11 13:35

Też biorę pregna plus i pregna 250 dha. Dodatkowo lekarz mówił, żebym brała magnez bo mam za twardy brzuch.

2017-08-11 10:55

A ja teraz cały czas sobie leżę i zazwyczaj tv włączony, kuchenne rewolucję lecą czasem 3 x dziennie. I też potem mnie smaki na coś biorą i tylko gonię męża żebyśmy gdzieś jechali na coś co Magda Gesler jadła :D

2017-08-11 10:48

Ja tak mam ostatnio że jak zobaczę jakąś reklamę albo program kulinarny to zaraz jestem głodna........ Ja dzisiaj mam wielką ochotę na słodycze a tu żadnych zapasów i trzeba się udać do sklepu :)

2017-08-11 09:44

Ewa to była jakaś odmiana arbuza, miała inną nazwę :P wieczorami nie mam co robić, to oglądam co dają w TV :P

2017-08-11 07:14

A ja wczoraj o nich zapomniałam - mała miała kolkę i po godzinie męczarni obie zasnelismy ;) Mnie wczoraj po pracy mąż zaopatrzył w arbuza :) mam dwie soczyste poloweczki - a raczej jedna i trochę bo wczoraj już się podjadlo trochę he he też uwielbiam arbuza. Bez pestek jeszcze nie trafiłam tak jak Ty Ola więc pozazdrościć ;))

2017-08-11 06:42

Nienawidziłam oglądać kuchennych rewolucji w ciąży bo zawsze byłam głodna :P straszne to było :P