Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2325 Wątki)

Jaki płyn i proszek dla noworodka.?

Data utworzenia : 2017-04-03 12:55 | Ostatni komentarz 2024-07-25 14:21

Konto usunięte

39939 Odsłony
1551 Komentarze

Witajcie! Potrzebuję porady jaki płyn i proszek odpowiedni do prania ubranek noworodka. Który macie wypróbowany i byście poleciły?

2021-07-05 09:49

Ja torba spakowana w 35tc, a kupowaliśmy na wypłaty też wszystko :D ... też miałyście wielka torbe jak na 3tyg wakacje ? :D

2021-07-05 09:41

Czekam na wypłatę i powoli się ogarniam z zakupami dla siebie ;) potem będziemy mieli trochę wydatkow dla corki przed szkoła;/ wiec wyprawka to tak pomaleńku bedzie szykowana tylko zaczynam się obawiać czy nie zamkna znowu  wszystkiego bo tak straszą tą 4 falą.

Pati ja w zasadzie muszę wiekszosx kompletować chocia mam parę rzeczy po corce pościeli na zmianę nie wyrzucałam wiec juz zakup odchodzi;) kocyk tez jakis tam mam ;) ubranka to kilka zostawiłam  ale nie wiele ;) też muszę zerknąć co tam jest

2021-07-05 08:40

Anita ja właśnie w pierwszej ciąży się nie spieszyłam i później były efekty takie że musiałam robić listę w szpitalu, kupować przez internet a mój mnie pakowal teraz lepiej się przygotuje :D w sierpniu ogarne wszystko dla siebie a we wrześniu dla dziecka i później zostanie czekanie tylko :D muszę przynieść ubranka po pierwszym zobaczyć co tam mam i przygotować ewentualnie coś dokupić i kupić kołyskę. Fotelik już mam, stelaż do wózka tak samo ze spacerówka tylko dokupie gondolę ale to już nawet jak mały się urodzi na spokojnie 

2021-07-05 07:09

Ja to torbę szybko spakowałam.  Problemy z córka mialam od 29 tygodnia więc zaraz się pakowałam bo różnie mogło być.  Teraz była powtórka z rozrywki i skurcze od 30 tygodnia.  Także po wyjściu ze szpitala juznsie pakowałam.  Zawsze lepiej mieć te walizkę gdziesnz boku naszykowana niż na szybko się potem pakował gdyby jednak dziecko postanowiło szybciej zawitać na świecie. 

Łóżeczko tez disyc szybko miałam złożone przy córce to wszystko było gotowe już dwa miesiące wcześniej. Teraz łóżeczko przenieśliśmy jakos ponad miesiąc szybciej bo cirkanw nim spała,więc gdy jej kupiliśmy duże łóżko to mieliśmy gmjuz puste dla brata i czekali w pokoju na niego

2021-07-05 04:53

Anita łóżeczko to chyba u nas pierwsze było hehe bo dostaliśmy od znajomych. Więc długo stało czekało na przyjście na świat maluszka

2021-07-04 20:38

Ja też miałam wcześniej i nie było Stresu, miałam wszystko tylko wodę musieli mi dowieźć bo wzięłam za mało 

2021-07-04 18:50

Spakujcie lepiej torbę wcześniej. Nigdu nie wiadomo kiedy zacznie się poród a tłumaczenie przez telefon partnerowi co ma spakować do torby to tylko jeszcze bardziej Was zestresuje. Ja torbę miałam spakowaną 6 tygodni przed terminem porodu. W dniu wyjazdu dorzuciłam tylko klapki, coś fo jedzenia i aktualne dokumenty.

2021-07-04 11:38

Ja miesiąc wcześniej miałam wsztstko spakowane. W dniu wyjazdu do szpitala tylko podstawowa kosmetyczka i kapcie