Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Nie ma nic gorszego jak chore dziecko

Data utworzenia : 2017-04-05 10:25 | Ostatni komentarz 2017-04-22 21:27

Daria.Lyduch

2552 Odsłony
18 Komentarze

Drogie mamy też uważacie że nie ma nic gorszego niż chore dziecko? Ostatnio mój maluszek był chory . Najpierw tydzień w szpitalu a po wyjściu ze szpitala jeszcze 2 tygodnie. Cały czas się zamartwialam żeby nic tylko gorszego nie było, żeby na plucka nie weszło. Pediatrzy uspokajali a mimo to i tak się denerwowalam . Też tak mialyscie mamy?? A teraz to już tak przewrazliwiona jestem że lekki kaszelek i od razu do lekarza do kontroli tak w razie "w".

2017-04-05 10:32

Tak to już jest jak się zachodzi w ciążę to jest strach, który niestety po urodzeniu dziecka nie mija i tak już do końca naszych dni, czy dziecko ma 5 dni, 5 miesięcy, 5 lat, 15... 25..... Ech, ale są przecież też to cudowne chwile i to w przeważającej części. Pamiętam moje łzy jak synek się urodził najpierw wylewik okołoporodowy, potem wzmożone napięcie mięśniowe, alergia..... Teraz juz wyszliśmy na prostą, a córcia bez takich przygód. Macierzyństwo jest piękne

2017-04-05 10:28

Daria taki już nasz urok-mamusiek. Martwimy się o tenasze skarby. Jak mojemu szły osatatnio 4 zęby to się upłakałam razem z nim, tak mi go szkoda było, poza tym nie wiedziałam czy taką gorączkę ma z zębów czy z czego innego. Jak w nocy mocno zasnął po lekach to sprawdzałam czy oddycha.