Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zasady forum (35 Wątki)

Propozycje i błędy na forum

Data utworzenia : 2013-01-17 11:29 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:38

P.Janik

87290 Odsłony
1319 Komentarze

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

2013-08-06 16:50

Droga Redakcjo, mam kolejną prośbę z zapytaniem :) Czy dałoby się stworzyć dział o wdzięcznej nazwie Uroda? Mamy Pielęgnację, ale dział ten odnosi się do naszych maluszków. A my też mamy różne problemy przed- i poporodowe odnoszące się do szeroko rozumianej urody :> Czy lepiej wrzucać wszystko do Pogaduch?

2013-08-01 18:59

Prosimy o zapoznanie się ze zmianami http://lovi.pl/pl/forum/18/1167

2013-08-01 14:13

Proud Mommy, te opcje niebawem się pojawią. Na pewno do końca miesiąca. Katarzyna-27 podjęliśmy dziś kluczowe decyzje związane z systemem nagradzania. Już niebawem zamieścimy informację na forum.

2013-08-01 14:08

A może oprócz pomocnych punktów moglibyśmy dodawać rownież punkty minusowe. Wypowiedzi niektórych osób aż się o to proszą...

2013-08-01 08:19

Droga Redakcjo! Czy dałoby się wprowadzić elementy Worda jak pogrubienie, kursywa, podkreślenie? Można by wtedy z łatwością podkreślić najważniejszą część wypowiedzi bez użycia capslocka.

2013-07-31 22:39

Niestety Kochani, my także z ogromną przykrością patrzymy na to co się dzieje. W tych przypadkach, w których mamy pewność, że jest to konto nadające punkty interweniujemy. Niestety są też sytuacje, w których niewiele możemy zrobić. Jedynym na to sposobem jest to żebyście zaczęli rozdawać swoje punkty w sposób należny - za pomocowe wypowiedzi. Wtedy będzie trzeba mieć więcej punktów, by zdobyć nagrodę i osoby, które oszukują, będą miały mniejsze szanse. Katarzyna-27 - ostatnie punkty zostały odjęte z tych samych a wręcz identycznych powodów co poprzednio - zostało wykasowane konto duch innej użytkowniczki, a wtedy wszystkie punkty dane przez to konto zostają usunięte. Natomiast co do naszej, jak to nazywasz, sugestii - znacząca ponad połowa Twoich punktów została dana jednej osobie, która to osoba Twoim wypowiedziom przeznaczyła wszystkie nadane przez siebie punkty. Ale oczywiście to może być przypadek. Obcy sobie użytkownicy mogą nawzajem bardzo doceniać i punktować wzajemnie swoje wypowiedzi. W takim przypadku oczywiście przepraszamy za nietrafione sugestie.

2013-07-31 20:41

Też zauważyłam komentarze moniqell przed poprzednim odejmowaniem punktów przez redakcję też widziałam jedną osobę z komentarzami nic niewnoszącymi a punktowanymi, ale niestety takie osoby są i będą. I pewnie więcej jest takich sytuacji jak opisywała Pani Katarzyna.

2013-07-31 20:19

Redakcja powinna coś z tym zrobić mi za to już dwa razy odjeli punkty mało tego, sugerowali ze ja podbijam konta innych. Nie ładnie redakcjo :/ macie spory bałagan i nie potraficie tego ogarnąć ...