Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Poznajmy się:-)

Data utworzenia : 2013-01-14 11:32 | Ostatni komentarz 2024-09-14 12:59

Redakcja LOVI

124400 Odsłony
1372 Komentarze

Witamy Was serdecznie, Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami. Zachęcamy Was do przywitania się i krótkiego opowiedzenia o sobie i Waszych maleństwach. Redakcja LOVI

2013-05-08 12:44

Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Wojtek, pod koniec stycznia b.r. zostałem szczęśliwym tatusiem małego Marcelka. Mam nadzieję być dobrym ojcem i brać czynny udział w jego wychowaniu. Staram się poświęcać na to możliwie najwięcej czasu, który zostaje po powrocie z pracy ;-) Chętnie poszerzam swoją wiedzę na ten temat, dlatego dotarłem i tu. Mam nadzieję, że znajdę odpowiedzi na frapujące mnie pytaniu, a jednocześnie pomogę osobom, które napotykają problemy, przez które my szczęśliwie już przebrnęliśmy... Pozdrawiam ;-)

2013-05-07 22:54

Witam, mam na imię Małgorzata, jestem mamą pięciomiesięcznego Groszka

2013-05-07 15:34

Ahoj :) ! Jestem Kasia, i obecnie oczekujemy z mężem pierwszego naszego potomka. Kim jest ten nieznajomy w brzusiu? hm.. jeszcze niewiem,ale zapewne też się Wam tu przedstawi jak już się pojawi :) Chętnie poudzielam się jak narazie w temacie ciąża,bo nie śmię wymądrzać się jeszcze w tematach związanych z rodzicielstwem :) Ciao ! :)

2013-05-07 14:56

Cześć! Ja jestem tu świeżynka. Klaudia mam na imię, w tym roku kończę ćwierć wieku - jak to brzmi poważnie ! więc lepiej - 25 lat kończę w tym roku. Jestem magistrem germanistyki. Od dwóch lat jestem szczęśliwą żonką, a 28czerwca minie rok od dnia kiedy zostałam mamą najcudowniejszej dziewczynki na świecie - OLIWKI :)

2013-05-04 21:59

Witajcie :) i ja się dołączę i przedstawię, bo już trochę pisuję a jeszcze więcej podczytuję, to wypada się przywitać :) Mam na imię Marta, jestem mamą niemal 4-latka i prawie 7-miesiecznej Królewny. Jestem też wychowawcą w żłobku- chętnie służę radą i pomocą, jeśli macie jakieś wątpliwości czy pytania w tym temacie :)

2013-05-04 16:56

Witam :) Mam na imię Małgorzata, w tym roku 27 lat. W lipcu spodziewam się swojego pierwszego dzidziusia, Stasia :D Niestety z powodu ciąży zwolniona z pracy, ale przeszczęśliwa jak nikt że cud narodzin mnie czeka :D Pozdrawiam!

2013-05-04 02:36

Witam :) Mam na imię Patrycja, w marcu skończyłam 20 lat i jestem przeszczęśliwą mamą 6 miesięcznej Vanessy :)

2013-05-03 21:04

Witam bardzo serdecznie, mam na imię Dominika mam 26 lat i jestem mamą 10 miesięcznego Piotrusia. Pozdrawiam wszystkie mamusie i tatusiów :)