Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1593 Wątki)

Poznajmy się:-)

Data utworzenia : 2013-01-14 11:32 | Ostatni komentarz 2024-09-14 12:59

Redakcja LOVI

124501 Odsłony
1372 Komentarze

Witamy Was serdecznie, Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami. Zachęcamy Was do przywitania się i krótkiego opowiedzenia o sobie i Waszych maleństwach. Redakcja LOVI

2014-07-04 15:16

A najważniejsze jest to że podczas ciąży alergia z dłoni ustała :P To mnie najbardziej cieszy.Nic mnie nie swędzi i nie muszę maści używać :D Po porodzie żeby nie wróciło to z podwójną siłą....

2014-07-04 15:11

Mamabasia podałam to za przykład.. nie uważam,zeby można tym było komuś krzywdę wyrządzić.. przynajmniej zrobią ktg,a w 40 tygodniu to chyba każda mama się denerwuje,kiedy sie zacznie.. dla spokoju można przecież podjechać do szpitala.. pod jakimkolwiek zresztą pretekstem! Darka,no to super :D aż pozazdrościć heheh :)

2014-07-04 15:06

W ogóle mi wszyscy mówią że powinnam nic tylko zachodzić w ciążę i rodzić dzieci ;) To moja pierwsza ciąża a przeszłam ją bardzo dobrze.Jedynie miałam nudności na początku.Nie wymiotowałam...Ciśnienie w porządku a raczej niskie,glukoza ok więc nie musiałam mieć diety cukrzyka. Przytyłam tylko 8kg od początku ciąży.Nie jadłam słodyczy przez dobre 4 miesiące bo mnie odrzuciło,za to kwaśne owszem :D Ruchy czułam już w 16 tygodniu w co lekarz mi nie wierzy... Jutro mam termin a nawet nie puchnę...Jedynie ból pleców mi dokucza. Ciekawe kiedy mi wody "odejdą" :D

2014-07-04 15:01

szczerze nigdy bym nie kłamał że moje dziecko się nie rusza to nie jest temat do kłamstwa

2014-07-04 14:58

Uwierz mi,że ja też nie lubię szpitali i mam takie samo podejście jak Ty :D heheh możesz sie cieszyć,ze miałaś taką fajną ciążę bezproblemową :D Moja koleżanka,którą poznałam na oddziale patologii ciąży przyjechała w 39 tc do szpitala,bo nie czuła ruchów małego i tak ją zatrzymali kilka dni,że wody jej odeszły i urodziła na spokojnie przynajmniej :D ;)

2014-07-04 14:55

W sumie byłoby to jakieś wyjście ;) he he Mam nadzieję że mały w końcu się zdecyduje wyjść sam z siebie :) Chociaż z drugiej strony jak najdłużej chcę być w domu a do szpitala iść tylko urodzić i jak najszybciej wyjść... Całe szczęście że moja ciąża przebiegała bezproblemowo i nie musiałam leżeć w szpitalu np na podtrzymaniu.

2014-07-04 14:51

Darka wiem,ze to może głupio zabrzmieć,ale nie możesz na przykład podjechać załóżmy w niedzielę do szpitala pod pretekstem zrobienia ktg,bo na przykład nie czujesz ruchów? pomimo,że będziesz je czuć :) może zostawią Cie w szpitalu i akurat uda się,ze urodzisz na dniach? nie będziesz musiała płacić za wizytę :)

2014-07-04 14:47

Chciałabym jutro urodzić a z resztą mąż też :) W pn nie mam ochoty iść znowu do lekarza i płacić za krótką wizytę... Wolałabym żeby zaczęło się samo z siebie niż wywołanie oxy....