Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pomysł na...obiad

Data utworzenia : 2018-01-10 11:14 | Ostatni komentarz 2022-09-07 07:27

paulina.leszczynska

25327 Odsłony
1688 Komentarze

Dobra nie wiem czy tylko ja mam takie problemy żeby wymyślić co zrobić na obiad. Może tutaj będziemy pisać co robimy? Może niektórym to podsunie pomysł... Czyli mi :)

2018-01-11 11:33

No teraz robię 2 bo i dla młodego sama gotuje hehe ale też w życiu by mi się nie chciało robić co innego dla mnie i dla męża. Ja dziś mam obiad z wczoraj z reguły robię też na 2 dni co by się nie bawić codziennie.

2018-01-11 04:55

Dwa inne, a w życiu ledwo z jednym się wyrabiam a co dopiero dwa haha

Konto usunięte

2018-01-11 00:25

Paulina, fajny wątek :-) ja tez mam odwieczny problem co tu na obiad wymyslic :D Ja tez jak zupe robie to zawsze wiekszą ilosc na dwa dni, po co sie przemeczac :P U mnie dzis ziemniaczki, piers z kurczaka w ziołach i groszek z marchewką na masełku. A Mąż mial gołąbki z ziemniakami. Czasem jest u mnie tak, ze robie 2 inne obiady, tez tak macie czy raczej jecie to samo co Wasi faceci?

2018-01-10 21:17

Agata dawaj przepis na ta zupe :) ja tez na dwa dni zawsze robie. na jutro schab wyciągnełam a mały z dziś jarzynowa bedzie miał

2018-01-10 20:17

Chyba u każdej kobiety ten sam problem, co tu kurcze ugotować:-) ja dziś robiłam meksykańską zupę i spaghetti. I najlepsze poszłam do mięsnego i mięsa nie wzięłam (prawda, że skleroza w ciąży doskwiera) :-) musiał mój luby kupić jak wracał z pracy. Jutro podskoczę po swoją zgubę. :-) Ja zupę zawsze gotuję na dwa dni w większym garnku żeby codziennie się nie bawić. Także jutro też będzie meksykańska, a na drugie ukochane burgery mojego faceta, bo jak był już po to mięso to i na burgery nie omieszkał kupić, żebym już się nie wykręcała od ich robienia :-)

2018-01-10 18:19

Bym musiała gołąbki zrobić

2018-01-10 17:52

Oo super wątek. Ja też mam czasem pustkę w głowie. U nas dziś pierogi ruskie ale fasolka po bretońsku mi się teraz zamarzyla...

2018-01-10 15:51

Super wątek, ja też mam problem z codziennym gotowaniem. Dzisiaj ugotowałam barszcz biały bo córcia uwielbia. Ale mam ochotę na zapiekanke ziemniaczaną Mariee narobiłaś smaka ;) lecz już jutro zrobię ;) a tą zapiekanke robisz z mięsem mielonym?