Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Grypa 2025

Data utworzenia : 2025-01-09 20:59 | Ostatni komentarz 2025-01-10 10:24

Inka404

41 Odsłony
11 Komentarze

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was w tym sezonie przechodziła już grypę lub coś podobnego?

Ja od zeszłego czwartku leżę w łóżku, goraczka do 39stopni, dreszcze, poty, od wczoraj też okropny kaszel i mega, mega oslabienie.. Ledwo udało mi się dojechać do przychodni.. Z łazienki wracam zlana potem, na ostatnich nogach.. Pierwszy raz spotkało mnie coś takiego, co trwa tak długo. Dostałam jakies syropki i neosine i mam lezec. Od tygodnia jest u mnie moja mama bo ja leżę zamknięta w sypialni.. Ktoś też tak miał? Czy coś jest nie tak? To już 7my dzień mija, a poprawa taka, że dziś mam 38 stopni, reszta bez zmian:(.. Dziś już miałam takiego doła, że się popłakałam.. 

2025-01-09 21:10

U nas na razie wszyscy cali. Podziebieni byliśmy w czasie świąt. Nas szczęście pominęło póki co

2025-01-09 21:10

Nie w tym sezonie ale pamiętam taki stan że do łazienki szłam na dwa razy bo myślałam że umrę po drodze . To było zanim zaczął się covid więc nie wiem czy miałam już COVID czy jakaś turbo grypę ale objawy dokładnie jak opisalas 

trzymam kciuki żebyś poczuła sie lepiej . Podrzucę ci  radę od moje mamci . Zaparz sobie majranek do picia ( na początku nie wchodzi później jest już ok ) ewentualnie dodaj miód dla zmiany smaku . Uwierz wszyscy to u nas pija jak mają kaszel taki że płuca wypadają i działa 

2025-01-09 21:06

Kurcze zrób test na grype I będziesz wiedzieć co to jest. Grypa trwa długo. Moja mama w zeszłym roku leżała plackiem dwa tygodnie a źle się czuła jeszcze z miesiąc. Najważniejsze żeby jej nie przeziębić bo powikłania są ciężkie