Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

słowa które bolą najbardziej.

Data utworzenia : 2016-05-31 00:00 | Ostatni komentarz 2016-06-03 10:01

Karolina. W

1877 Odsłony
17 Komentarze

słuchajcie, dzisiaj już wyszłam z siebie i powiedziałam swojemu żeby też się zajął małym jak jest w domu a nie ma tylko pretensje że ja jestem w złym humorze .. nie dość nie śpie codziennie od 7 rano to jeszcze chodze spać o 1 w nocy, wszystko na mojej głowie obiad, sprzątanie, zakupy .. to jeszcze na nadmiar tego, mój facet na moje słowa odpowiedział : CHYBA ŻARTUJESZ ?! PRZECIEŻ JA PRACUJE ; o nosz kurde.. aż się we mnie zagotowało .. a łzy same cisną sie do oczu.. tak jakbym ja nie zasługiwała na chwile odpoczynku.. ! :(

2016-05-31 10:57

Karolina.W, rozumiem Twoje wzburzenie, ja też na Twoim miejscu byłabym wściekła. Niektórzy mężczyźni uważają, że kobieta, która siedzi w domu ma wczasy, a wszystko robi się samo. A powiedz mi... Czy Mąż ma wolne weekendy? Mój pracuje od poniedziałku do soboty, więc ustaliliśmy, że w niedzielę przebiera dzieci, poświęca Im więcej czasu. Zakupy, wynoszenie śmieci, karmienie psa, koszenie trawy należą do Jego obowiązków. Nie wyobrażam sobie stania w kolejkach w marketach z dwójką dzieci... W jakim synek jest wieku? Ja na Twoim miejscu ładnie bym się ubrała i zakomunikowała mężowi tak: "Ja wychodzę, tu masz pampersy, tu masz mleko..." i wyszła na jakieś 2 godziny. Wtedy na pewno by Cię docenił... A czy pracowałaś przed zajściem w ciążę? Masz jakieś własne pieniążki? :)