Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Rodzina męża??!!

Data utworzenia : 2017-11-06 13:47 | Ostatni komentarz 2023-06-14 11:54

J.Brzozkowska

2584 Odsłony
26 Komentarze

Moje drogie jakie są Wasze kontakty z rodziną męża? Tematów z Teściową ta dobra i tą zła już było sporo :-) Ale co z jego rodzeństwem? Spotkałam się z sytuacjami gdzie szczególnie siostry mężów są chyba mega zazdrosne o Bratowe i lubią mieszać w ich życiu? Jak to jest u Was?

2017-11-06 15:31

Mój partner ma 4 braci i 1 przyrodniego ( z przyrodnim w ogóle nie utrzymuje kontaktów) z 3 braci prowadzi firmę chłopaki świetnie się dogadują, szczególnie z jednym porozumiewa się telepatycznie :D Brata który jest od niego o 4 lata młodszy, toleruje - kończy się na tym że potrafią usiąść u teściowej przy jednym stole i wymienić się grzecznościowym Cześć - choć reszta rodzeństwa też ma taki stosunek do tego brata, jest on za to pupilem teściowej ;) jak to ona mówi on taki biedny...

2017-11-06 15:30

Mąż ma dwóch braci. Z młodszym przyjaźniłam się zanim poznałam męża. Starszy jest ok ale nie mamy jakiegoś dobrego kontaktu bo dzieli nas dużo lat. Ma też siostrę z którą bardzo się lubimy. Mój syn jest młodszy od jej syna o rok więc mamy dużo wspólnych tematów :-)