Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja wrześniowa 2024 🎈

Data utworzenia : 2024-10-08 14:09 | Ostatni komentarz 2024-11-08 15:21

Wątek edytowany: 2024-10-08 15:05

Redakcja LOVI

387 Odsłony
67 Komentarze

Dziękujemy Wam za aktywność  w naszej społeczności #teamLOVI. Poniżej ogłaszamy wyniki wrześniowej edycji 2024 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Baby Blue

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Nude

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Baby Blue/Blue

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 18+m 2 szt Pistachio/Green

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 18+m 2 szt Coconut/Ivory

Silikonowe etui na smoczek LOVI Nude

Silikonowe etui na smoczek LOVI Pistachio

otrzymują:

1. mamina
  2. mamusiadwochchlopcow
  3. kargaw
  4. lea&leo
  5. iwona
  6. anet.ka 
  7. daNutka
  8. mazia1
  9. inka404 
  10. mama_em

Wyróżnienie LOVI

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 1 szt Nude

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Baby Blue/Blue

Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 18+m 2 szt Coconut/Ivory

Silikonowe etui na smoczek LOVI Nude

otrzymują:

1. wikii 
  2. MamaMalejMajki 
  3. ewcia2 
  4. Malina
  5. nomike 
  6. justys021-wp.pl 
  7. magdallenka0897 
  8. kiniiiiia 
  9. mama_wojtusia
  10. mikka

Serdecznie gratulujemy :)

2024-10-11 16:42

Malina, o tak tu idzie ,,wpaść jak śliwka w kompot  ,, ;))) super ,że jesteś;)

2024-10-11 16:13

Ja Trafiłam na forum bo widziałam na fb konkurs i postanowiłam opisać historie naszych podróży z maluszkiem i jak pisałam to aż mi się łezka zakręciła:) pozniej patrzę a tu wygrana :) bardzo się ucieszyłam. Zobaczyłam, że dużo mozna tutaj znaleźć pomocy i informacji od mam na forum więc postanowiłam zostac a później dopiero zobaczyłam, że są nagrody:) . Super, że jesteście!  Zzylam się z wami bo są nicki które widzę czesto  ❤️

2024-10-11 15:49

Mikka Prosimy o uzupełnienie danych do wysyłki (imię, nazwisko, adres, numer telefonu). Niestety bez tych informacji, nie będziemy w stanie dostarczyć nagrody.

2024-10-11 13:54

Mnie mąż zapisał do newslettera bo gdzieś wyczytałam ze lovi wysła poradnik karmienia piersią po zapisie. A później trafiłam na forum :) 

2024-10-11 13:25

Ja tak samo, weszłam tu bo siostra mi powiedziała daaawno temu że wygrała na Lovi do testowania podgrzewacz i smoczki. Zaszłam teraz w drugą ciążę i napisałam post, komuś odpisałam, zostałam naprawdę miło przyjęta jako świeżak a nagle mail że wyróżnienie i smoczki dla mnie ! No byłam tak zaskoczona, odrazu zadzwoniłam do męża się pochwalić!  Fajnie ze jest takie forum dla mam

2024-10-11 13:11

O tak to mega fajne :)

2024-10-10 21:56

Ewcia, a ja trafiłam na to forum jak był konkurs świąteczny na facebooku. I jak już byłam zalogowana to zadałam kilka pytań, bo miałam akurat trochę ciążowych problemów -byłam w szoku, że tak szybko uzyskałam odpowiedzi, na niektórych forach to trzeba miesiąc czekać żeby ktoś się odezwał. A jak dostałam maila z wiadomością o wygranych testatch to już w ogole byłam w szoku, nawet się nie spodziewałam, że coś takiego istnieje;).

2024-10-10 21:39

Mamusia dwóch chłopców zawsze to milo coś wygrać;) jeszcze dla naszych dzieciaczków;) nie dość że można sobie nawzajem pomagać, wygadać się ;) to jeszcze można coś pięknego przetestować;) super;). Trafiłam na to forum mając pierwszego synka czyli w 2014roku;) o zawsze wracalam potem wróciłam jak urodziłam drugiego synka 6lat temu i teraz majac córeczkę która ma już 4mc;)