Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja STYCZNIOWA 2023

Data utworzenia : 2023-02-06 15:00 | Ostatni komentarz 2023-09-04 21:32

Wątek edytowany: 2023-02-06 15:10

Redakcja LOVI

2639 Odsłony
137 Komentarze

Dziękujemy, że jesteście tak pomocne i aktywne w naszej społeczności #teamLOVI. Z radością ogłaszamy wyniki styczniowej edycji 2023 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw akcesoriów z kolekcji BUDDY BEAR otrzymują:

[email protected] 

Ann 

halmanowa 

olaleksandra94 

Valentina23

schwarzsie 

anaaa536 

Idziemka 

magnolijam32

Mamadokwadratu

WYRÓŻNIENIE LOVI pierwszy kubek ze słomką LOVI 150ml Straw Beginner Buddy Bear otrzymują: 

Aniss 

ll!a 

Mama_Wojtusia 

ila212 

Mamą być 

Lisza

Nataleczka 

[email protected] 

[email protected]

MałaZołza

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2023-05-17 13:30

Aniss widzisz, czyli może to jakaś dobra wróżba była:p

Powiem Wam, że z ciekawości zaglądam czy są już wyniki i nie ma :( ale widzę, że ostatnio też pod koniec miesiąca się pojawiły. 

2023-05-17 13:28

Idziemka najlepsze jet to ze ja zanim wróciłam tu z dobrymi wieściami a nie wiedząc o ciązy zalogowałam sie tu wczesniej z ciekawości czy jeszcze działa;) a po kilku dniach już zagladałam częściej;) hehe

2023-05-17 10:56

przeważnie się wraca jak pojawi się kolejne maleństwo 

2023-05-16 13:23

Aniss właśnie widzę, ze dziewczyny powracają na forum:p fajnie , że jednak po iluś lata mamy pamiętają o takich forum i mają chęć wrócić. 

2023-05-10 14:42

Idziemka masz racje ;) 

doris fakt że osób jest sporo i znajomości też sie nawiązuje nowe bo co chwila ktoś dochodzi nowy;)  a i jak ktoś zniknął z forum to za jakiś czas sie znowu pojawia;)

2023-05-10 13:41

DORIS to prawda,  temat tak szybko schodzi na drugi plan, że nie wiemy kiedy nawet... Ale kiedyś bardziej się pilnowałyśmy, ale zawsze od słowa do słowa i już inny temat ... Dlatego czasem nowe osoby nie odpowiadają na temat, który się toczy tylko na temat w wątku:p

2023-05-06 22:19

tak czasami potrzeba dużo czasu aby wbić się nawet w rozmowę ale kilka tygodni i już jest coraz łatwiej 

2023-05-06 00:26

Na początku ciężko wbić się w rytm forum jak się wraca po długim czasie albo jest się po raz pierwszy. Klikam czasem na jakiś temat, bo mnie tytuł zainteresował a tu niespodzianka, bo dyskusja się toczy na zupełnie inny temat i czasem trudno podłapać wątek. Ale z czasem się ogarnia o co tu chodzi, poznaje się inne forumowiczki i jest dużo łatwiej :) I przyjemnie tak poklikać i porozmawiać z kimś, kto nie przewraca oczami z tekstem - a ta znowu o dzieciach albo o ciąży ;)