Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja czerwcowa 2024 🦋

Data utworzenia : 2024-07-29 16:39 | Ostatni komentarz 2024-09-03 14:52

Redakcja LOVI

504 Odsłony
45 Komentarze

Dziękujemy Wam za aktywność  w naszej społeczności #teamLOVI. Poniżej ogłaszamy wyniki czerwcowej  edycji 2024 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI 

Pierwszy kubek z obciążoną słomką LOVI 150 ml Harmony​
Kubek Niekapek LOVI Sippy Master 250 ml Buddy Bear
Kubek 360° LOVI Drink Master 250 ml Buddy Bear
Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18 m 2 szt. Harmony Boy
Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18 m 2 szt. Harmony Girl
Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18 m 2 szt. Buddy Bear

otrzymują: 

1 akk
2 patrycja.87
3 mamusiadwochchopcow
4 inka404
5 danutka
6 mazia 1
7 lea&leo
8 kargaw
9 kalusia161
10 przygody bobaska

WYRÓŻNIENIE LOVI 

Kubek 360° LOVI Drink Master 250 ml Buddy Bear
Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18 m 2 szt. Buddy Bear

otrzymują: 

1 malazolza
2 wikii
3 anka88
4 mamina
5 [email protected]
6 iwona
7 aniss
8 xxyyzz
9 mama być
10 damntej

Serdecznie gratulujemy :) 

2024-09-03 14:52

Ja nigdy nie mialam dużej paczki, zawsze taki list. Więc u mnie nie biorą żadnej paczki

2024-09-03 14:50

Mamina słyszałam właśnie, że to taka normalna sytuacja jest, że jak coś dużego to to praktykują, ale bardzo mi się nie podoba, że tak robią.;/

2024-08-11 11:06

Z pocztą polską mam dokladnie takie same przygody. Awizo w skrzynce pomimo, że jestem w domu;/

2024-08-10 16:20

U mnie poczta polska nawet nie bierze tych przesyłek ze sobą,tylko awizo hahahaha dlatego też unikam poczty.

Jakie było moje zdziwienie jak właśnie wracałam do domu i widzę listonosza który wrzuca awizo i mówię że odbiorę a on ze nie ma tej paczki hahahaha

2024-08-10 16:17

O to słabo z jego strony. Ja miałam takiego leniwego kuriera z poczty polskiej, któremu nie chciało się wjeżdżać w naszą uliczkę bo też jest ślepa a jak są auta poparkowane to i wąska. Na szczęście wystarczyło z nim porozmawiać, nie musiałam pisać skargi. I staram się już nic nie zamawiać przez pocztę polską.

2024-08-09 13:11

SMSa dostaje ale umawiałam się z nim że pracuję i nie ma mnie w domu więc żeby zostawiał paczke za bramką a jak będzie coś co mogło by się uszkodzić to zadzwonię do niego i tak robił ale od jakiegoś czasu nie chce mu się podjeżdżać jak nie ma przesyłek blisko. Pech chciał że córka była w domu i na kamerze sprawdzałam i kuriera nawet podemna nie było. Zadzwoniłam i powiedziałam mu to. Nic dam mu ostatnią szansę następnym razem zgłoszę to do firmy 

2024-08-09 12:37

Kargaw moja pierwsza przesyłka od Lovi właśnie też nie znalazła się w ogóle u mnie pod adresem tylko w sklepie wcale nie tak blisko mnie. Rano dostałam SMS od gls ale nie dzwoniłam do kuriera bo wiedziałam że będę cały dzień w domu. Jednak o 18 dostałam kolejnego SMS że z racji że nikogo nie było w domu paczka została przekierowana. 

Nie pierwszy raz mam taki problem bo u mnie jest dość zapomniana uliczka w dodatku ślepa i większość nawet nie wie że ta ulica jest na dwóch dzielnicach oddzielona wielka trasa S8. I po mojej stronie jest to ślepa krótka uliczka. 

Nieraz zgłaszałam że czekałam na kuriera i go nie było i np DHL ma GPS i sprawdzili że nawet kuriera nie było na mojej ulicy a miał mi przywieźć paczkę kiedyś i też ja przekierowali 

2024-08-08 19:02

Mi też kurier zostawia zawsze paczkę pod drzwiami co bardzo mi odpowiada, bo nie zawsze jestem w domu.