Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja WRZEŚNIOWA 2022

Data utworzenia : 2022-10-12 10:30 | Ostatni komentarz 2023-06-10 18:45

Wątek edytowany: 2022-10-14 09:40

Redakcja LOVI

3185 Odsłony
251 Komentarze

Drodzy użytkownicy! 
Z przyjemnością ogłaszamy wyniki wrześniowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! 

NAGRODĘ GŁÓWNĄ: Elektryczny sterylizator parowy z suszarką i Zestaw startowy BOTANIC otrzymują:

anaaa536

Aniss

[email protected]

ll!a

MamaLaurusa

Mamą być

Natalka1999

olaleksandra94

[email protected]

Paula54555

WYRÓŻNIENIE:  Smoczek silikonowy 0-3 m Botanic i Butelkę Medical+ 150 ml otrzymują: 

[email protected]

halmanowa

ila212

lena004

MamaZosii32123

myszka9220

Oliwejra

Paulinkamamadwojki

Valentina23

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy! 
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! 

Pozdrawiamy serdecznie, 
Redakcja LOVI 

2022-11-03 09:55

Też wlałam wodę przefiltrowana i na też się zgromadził jakby taki osad na tej płytce co się wlewa wodę. Następnym razem wleje wodę destylowaną i zobaczę czy też tak będzie. 

Wybrałam tryb sterylizacji i trwało to właśnie tylko do 4. Specjalnie patrzyłam bo miało odliczać do 10. Po zakończeniu też był ten sygnał czyli sterylizacja zakończona. 

Dziewczyny dajcie znać jak jest u Was z tym odliczaniem w trybie sterylizacji czy odlicza Wam do 10 czy też do 4 bo mnie to ciekawi. 

2022-11-03 09:32

Też mam twarda wodę i dlatego do dzbanka z filtrem zawsze wlewamy przegotowana wodę. 

Kilka razy już użyłam sterylizator z suszarka i u mnie jak najbardziej sprawdza się szczegolnie funkcja suszenia na koniec ;)

Przed suszeniem należy wylać wodę czego zapomniałam zrobić za pierwszym razem i miseczka na wodę była jakby przypalona ale ściereczka z wodą przetarłam i wszystko elegancko zeszło;)

2022-11-03 08:42

ja ostatnio filtry zamówiłam z shopee wychodza dużo taniej co prawda zamawiałam od razu wiekszy pakiet wiec kosztowo trzeba od razu wiecej zapłacić ale u mnie co 2-3 tygodnie musze je wymieniac;(

2022-11-02 21:33

Ja też jutro zobaczę i przetestuję sprzęcik i zobaczymy jak to będzie, u mnie też twarda woda a jeszcze filtry do dzbanka się skończyły 🙈

2022-11-02 20:06

Ja jutro pewnie odpalę, Aniss ja spróbuję użyć przefiltrowanej wody, u nas jest tragiczna woda tak samo, mam nowy czajnik 2 tygodnie i już trzeba odkamieniac :/

2022-11-02 19:55

Oleksandra powiem ci ze nie zwrocilam uwagi ale na koniec byl sygnal dzwiekowy co oznaczalo koniec pracy a jaki tryb ustawilas? 

Ja na automacie ale dlugo to trwa;) potem na sterylce i na suszeniu to nawet wczesniej wylaczylam bo butelki byly suche wczesniej;) 

Co do wody.... przyznam sie wlalam wiecej;) bo z butelki wlewałam i nie 100 tylko 110-120 tak okolo;)  

Nie wiem jak u was ale u mnie mimo wody przegotowanej i odfiltrowanej to ta plyta  jiz sie zmatowila od wody;/ ale to tylko dowod jaka mam wode ;/

2022-11-02 19:00

Aniss a u Ciebie odliczało się do 10?

No wody wlałam 100ml tak jak było w instrukcji. Więcej chyba by nie weszło bo ten srebrny pojemniczek na wodę był pełny. 

2022-11-02 15:29

Może faktycznie tak być że wlałaś za mało wody i po prostu zdążyła wyparować urządzenie samoistnie się wyłącza ale szczerze mówiąc nie wiem z tym oglądaniem filmików na YouTubie to jest właśnie bardzo fajny pomysł Ja tak często robię bo tam jest wszystko opisane w dużo większym skrócie niż instrukcja i można zobaczyć jak na filmikach to przedstawiają