Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja WRZESIEŃ 2017

Data utworzenia : 2017-10-03 12:06 | Ostatni komentarz 2017-10-28 10:18

Redakcja LOVI

3197 Odsłony
78 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki WRZEŚNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw butelek Medical+, dynamicznych smoczków do karmienia i szczotkę do butelek - otrzymują: agniejeska agn_kaw Aisa94 aleksandraajk Aleksandra91 Ewcia88 Kasia.S. Marta.Wroblewska M.Jacek Ulka85 WYRÓŻNIENIE – butelkę Medical+ 250 ml - otrzymują: aleks1983 emmkao EwaK90 Ewcia2 gabilabi Grimper_m23 Mama_Arka_Martynki paulina.leszczynska rewers342 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-10-06 08:16

O widzisz gratulacje :)

2017-10-05 17:57

Ale dziś oczy otworzyłam ze zdziwienia, zostałam wyróżniona, bardzo miłe, bo choć mało mnie teraz, to jednak muszę zajrzeć chociaż do ulubionych wątków

2017-10-05 17:06

Ale niespodzianka. Wchodzę na pocztę a tam wiadomość od lovi że dostałam nagrodę. Super, cieszę się bardzo bo jestem tu dosyć krótko a tu od razu taka niespodzianka :-)

2017-10-05 10:23

Dziękuję serdecznie. Zestaw za niedługo mam się przyda. :) No i oczywiście gratuluję pozostałym mamusiom.

2017-10-05 10:04

Oj faktycznie forum uzależnia w jakiś sposób. Ja byłam na forum po tym jak urodziłam synka, prawie 3,5 roku temu. Później wraz z powrotem do pracy niestety zrezygnowałam, ale teraz jak tylko zaszłam w ciąże to wiedziałam, że wrócę i jak tylko przeszły mi mdłości i znalazłam wieczorami chwilę czasu to wróciłam. I faktycznie Grimper poziom się utrzymuje przez lata na tym samym, wysokim poziomie :)

2017-10-05 08:44

Jaki miły powrót na forum, dziękuję serdecznie i gratuluję dziewczyny! To fakt, uzależnia ta atmosfera. I mimo, że jest dużo nowych osób lub takich, które wróciło ale nie było okazji wcześniej rozmawiać, poziom zostaje cały czas ten sam. Mimowolnie nawet, gdy nie starczy czasu na pisanie, człowiek myślami jest tutaj.

2017-10-05 00:55

Ja się uzaleNilam od forum gratuluję wszystkim i dziękujemy :D

2017-10-04 16:02

Kika doskonale Cie rozumiem tez jak weszlam tu pierwszy raz ok. 4lata temu to bylam w ciazy to tez malo.pisalam bo malo.widzialam na temat.dzieci czy karmienia piersia itp..ale pptrm kiedy niz urodzil sie synek mialam mnóstwo pytan, duzo doradzen i fzowki temu mialam pomoc i jeszcze super nagrody;-).i tak.juz zostalam na forum potem.mialam.przerwe bo synek czesto mi chorowal, mial zabieg na przepulnine itp...i czasem.mialam.problemy z internetem ale zniw wrocilam , teraz planuje druga ciaze, synek ma juz 3,5latka.to tez mam wiecej czasu zeby tu popisac bo jak byl mniejszy to wiecej czasu z nim spedzalam czy on ze mna a teraz duzo sie teraz zabawi sam, maluje czy ullada klocki zawsze ma.jakies zajecie ;-) takze mize uda.sie w tym mieisacu.;-) powodzenia;-)