Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja STYCZNIOWA 2019

Data utworzenia : 2019-02-01 09:30 | Ostatni komentarz 2019-02-27 14:38

Redakcja LOVI

1778 Odsłony
27 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki STYCZNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw butelek do karmienia z kolorowym nadrukiem – Trends otrzymują: AgataS1990 Aisa94 DorotaB-1986 Eresz Justyna8907 mamameg pati1990 rewers342 tinka Zamarancza WYRÓŻNIENIE – butelkę do karmienia z kolorowym nadrukiem – Trends - otrzymują: agn_kaw alicjas132 aneta7734 Darka17772 emmkao JustynaSz123 [email protected] m.magdalena Mama_Gratki paulina.leszczynska Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2019-02-02 13:55

Ja też jestem zaskoczona :) Dziękuję bardzo! Lubię tutaj pisać bo jednak dzielenie się z kimś swoimi emocjami i problemami,daje duże poczucie ulgi. Wszystkim gratuluję :)

2019-02-01 21:35

Ja tak samo wchodzę żeby z kimś porozmawiać bo jak to mama na macierzyńskim wszyscy w pracy a tak to można się dowiedzieć czegoś wartościowego , poradzić się zwyczajnie pogadać i po to najczęściej tutaj zaglądam

2019-02-01 20:58

Ojjejj dziękuję dziękuję dziękuję ;* i pozdrawiam serdecznie hehe odnośnie wcześniejszych komentarzy jestem przykładem że nikt tu nie jest faworyzowany bo jestem nowa i udało mi się wygrać do przetestowania butelki jupi a na forum wchodzę wieczorem lub późno w nocy jak mój synek zaśnie także cieszę się że również zostałam doceniona.

2019-02-01 19:46

Racja, nagroda nagrodą, ale takie uczucie docenienia jest bardzo miłe, że to nasza obecność tu i nasze wpisy pomagają innym mamom i Redakcja docenia to.

2019-02-01 17:49

A Szymkowiak napiszę praktycznie to co dziewczyny powtarzamy się bo ciągle tu jesteśmy ja już ponad 2 lata a też nie zawsze łapie się do testów . Ale szczerze mówiąc nie jestem tutaj dla nich , chodź jak zawitam na liście to czuję się na prawdę pomocna i doceniona. Mamy tu super atmosferę , więc zachęcam do udzielania się w wątkach , do pogaduszek z nami ;)

2019-02-01 16:54

To prawda, ja jestem na forum już dobre parę miesięcy, ponad rok. Wiadomo, w ciąży miałam więcej czasu więc byłam tu bardziej aktywna i często redakcja doceniała to (choć oczywiście nie zawsze, czasami były mamy, których porady były cenniejsze, a ja wówczas jeszcze w ciąży nie miałam takiej wiedzy, a tym bardziej doświadczenia). Później gdy maluszek urodził się, byłam tu kiedy tylko mogłam, czasami udało mi się załapać do testowania, a wiadomo, jak maluszek jest coraz większy, coraz mniej śpi (czasami w ogóle w ciągu dnia) to tego czasu jest znaczniej mniej, jednak w miarę możliwości zaglądam tu. Szczerze mówiąc dawno nie udało mi się załapać do testów, dopiero teraz po dłuższej przerwie (choć na forum jestem cały czas), także tym bardziej jestem wdzięczna redakcji że w tym miesiącu zostałam doceniona. Wiem, że są miesiące gdy dziewczyny są bardziej aktywne i gdy są mniej aktywne, czasami jest dużo nowych użytkowniczek. Jednak jestem tu nie dla nagród lecz przede wszystkim po to żeby dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem, a w razie jakichkolwiek wątpliwości wiem, że tu uzyskam wiarygodne informacje i pomoc.

2019-02-01 14:09

A. Szymkowiak, jeśli się powtarzają, to znaczy, że ciągle są na forum i na nim skutecznie działają, pomagają. Tak to wygląda. Redakcja naprawdę docenia też nowe osoby i widać to praktycznie w każdym miesiącu. Za każdym razem szanse są równe. Warto zostać i gwarantuję, że na pewno kiedyś się o tym przekonasz :-) ja jestem na forum sporo czasu, kiedy mogę pisać, to pisze, głównie dla przyjemności, też nie zawsze otrzymuję produkty do testów, po prostu czasami są lepsi :-) a właściwie to lepsze :-)

2019-02-01 14:02

Szymkowiak na pewno jak będziesz aktywna to redakcja również Cię doceni :)