Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja STYCZEŃ 2018

Data utworzenia : 2018-02-05 09:20 | Ostatni komentarz 2018-03-28 09:36

Redakcja LOVI

2760 Odsłony
61 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki STYCZNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – dwa zestawy niezaburzające odruchu ssania i dwie kapsuły smoczków do karmienia - otrzymują: agn_kaw AgataS1990 Agusia8 agnieszka.sz Aisa94 aleksandraajk Domin Ewcia2 J.Swierczewska marieee89 WYRÓŻNIENIE – zestaw niezaburzający odruchu ssania - otrzymują: aneta7734 Aleksandra91 alicjas132 Anna.Filipowicz Justyna8907 Kalina91 Kinga666 magnolijam20 paulina.leszczynska S.Tomczyk Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-02-05 15:05

Zamarancza jest trochę nowych, fajnych osób, które zauważyliśmy i postanowiliśmy docenić.

2018-02-05 14:47

Ojej !!!! Bardzo mocno Dziękuję redakcji Lovi za wygraną! :-* Jestem przeszczesliwa! :-* Gratuluje innym mamom ! Jak super ze córka bedzie miala te butelki <3

2018-02-05 13:07

O kurcze, bardzo dziekuje Lovi. Jest to dla mnie ogromne zaskoczenie ze dostalam nagrode, nie spodziewalam sie jej ani troche, bo za bardzo aktywna w tym miesiacu nie bylam. :) a mialam wlasnie zakupic butelki. ;) super, cieszymy sie ogromnie!

2018-02-05 12:59

agnieszka.sz, ja mam dokładnie tak samo jak Ty :) LOVI, dziękuję, że doceniliście i moją pomoc, natomiast najbardziej zawsze cieszy, jeśli choć raz udało się pomóc chociaż jednej mamie. :)

Konto usunięte

2018-02-05 12:45

Wow! Dziękuję Lovi! Ja jestem tu chyba od listopada jeśli dobrze liczę i strrrasznie przyzwyczaiłam się do tego miejsca i do Was Dziewczyny :-) cieszę się, że istnieje takie forum jak to. Moim zdaniem jest naprawdę wyjątkowe.

2018-02-05 12:37

My również dziękujemy oraz gratuluję innym mamom a także tym które są tu na forum naprawdę cudowna jest tu atmosfera. Jest to jedno w swoim rodzaju forum lovi naprawde super ze założyliście takie forum dzięki wam i mamom które tu są można się wiele dowiedzieć oraz podzielić wiedzą czy doświadczeniem. Forum ze skarbnica wiedzy i wsparciem drugiego takiego nie ma naprawdę dzięki mamom i lovi to forum jest w tak niesamowitym klimacie i atmosferze.

2018-02-05 12:23

Dziekuję bardzo za wyróżnienie!

2018-02-05 11:49

Ślicznie dziękuję, za nagrody do testowania Redakcji Lovi oraz dziewczynom z forum, za kolejny miesiąc "spędzony" w bardzo miłym i pomocnym gronie. :-) zestawy przydadzą się już niedługo i na pewno będą świetnie, także już nie mogę się doczekać żeby podzielić się swoimi wrażeniami :-) Gratuluję wszystkim nagrodzonym i mam nadzieję, że nikt nie poczuje się pokrzywdzony. Jestem na forum już kilka miesięcy, a produkty do testowania otrzymałam po raz pierwszy, także wszystkim polecam się nie zniechęcać, tyko zostać. Zwłaszcza, że można się sporo nauczyć, miło porozmawiać, a to chyba najważniejsze. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękuję.