Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja STYCZEŃ 2018

Data utworzenia : 2018-02-05 09:20 | Ostatni komentarz 2018-03-28 09:36

Redakcja LOVI

2762 Odsłony
61 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki STYCZNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – dwa zestawy niezaburzające odruchu ssania i dwie kapsuły smoczków do karmienia - otrzymują: agn_kaw AgataS1990 Agusia8 agnieszka.sz Aisa94 aleksandraajk Domin Ewcia2 J.Swierczewska marieee89 WYRÓŻNIENIE – zestaw niezaburzający odruchu ssania - otrzymują: aneta7734 Aleksandra91 alicjas132 Anna.Filipowicz Justyna8907 Kalina91 Kinga666 magnolijam20 paulina.leszczynska S.Tomczyk Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-02-20 22:21

Evelin to Forum jest bardzo wciągające ale gdy tylko mam czas wolny lubie tutaj wchodzić zawsze można sie czegoś nowego dowiedzieć a też staramy sie jakos pomóc innym ;) Może i Tobie tez się uda zdobyć i wygrać z całego serca Ci życzę! Trzymam kciuki :-*

2018-02-20 21:35

Zazdroszczę Wam Dziewczyny ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. :) szczerze mówiąc dla Was pewnie to i tak tylko miły dodatek by myślę że po prostu lubicie tu spędzić miło czas. :) ta strona to prawdziwa skarbnica wiedzy i możliwość podpisania z fajnymi Dziewczynami:)

2018-02-20 21:29

Aleksandra to faktycznie masz dobre serce, bo mogło by Cie to nie obchodzic , a mimo to zrobiłaś dobry uczynek;-) dobre uczunki zawsze powracają;-)

2018-02-20 17:41

Dziękuję wam. LOVI - dziękuję za fantastyczne miejsce, gdzie można na poziomie i na luzie porozmawiać o ciąży i dzieciach oraz za prezent, który na pewno się przyda. Ufam marce LOVI a poznając produkty będę mogła zapewne z czystym sumieniem polecić je gronu znajomych, które aktualnie spodziewają się maluszków. Wam wszystkim, uczestniczkom tworzącym forum również serdecznie dziękuję za to miejsce. Jest w sieci wiele grup, gdzie Panie zbierają się, aby rozmawiać, jednak tylko tutaj czuję, że faktycznie możemy wymienić opinie - a będą one wyważone i kulturalne - same przyznacie, że nie jest o takie miejsce łatwo, także jestem naprawdę szalenie szczęśliwa, że trafiłam tutaj na was :)

Konto usunięte

2018-02-19 15:44

Właśnie dziś odebrałam swoją paczkę z punktu. Jestem pod wrażeniem zestawu :-) już sie nie moge doczekać, aż z Córcią te wspaniałości przetestujemy! Jak tylko wypróbujemy te cuda to podzielimy się opinią. Dziękujemy Lovi!

2018-02-19 12:47

Nasza przesyłka tez juz dotarła - jeszcze raz bardzo dziękujemy :).

2018-02-19 12:42

To tylko ja chyba jeszcze nie mam paczki. Najpierw sama przełożyłam kuriera a dziś jak miał zostawić to dzwonił czy nie będzie może ktoś ode mnie jechał do takiej większej miejscowości obok mnie bo by specjalnie musiał jechać tu do mnie itd. A że ja mam dobre serce to go pokierwolam do mojej mamy i nie musiał już jechać. Wieczorem mąż mi przywiezie bo ma po drodze żeby zabrać jak wróci z pracy.

2018-02-18 19:16

U mnie przesylka rowniez doszla;-) sliczny zestae i jeszcze te smoczki na zapas...super...teraz tylko czekam jak urodze i dzidzia przetestuje i napiszemy opinię. Dziękujemy❤