Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja SIERPNIOWA 2017

Data utworzenia : 2017-09-06 12:17 | Ostatni komentarz 2017-10-05 22:24

Redakcja LOVI

4301 Odsłony
96 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki SIERPNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw z kolekcji INDIAN SUMMER - otrzymują: Aisa94 Aleksandra91 EwaK90 Ewcia88 gabilabi Kasia.S magnolijam20 Marta.Wroblewska M.Jacek Ulka85 WYRÓŻNIENIE – kapsułę smoczków INDIAN SUMMER - otrzymują: Akone aleks1983 Darka17772 Ewelaa Ewcia2 kika07645 magros Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-09-13 16:00

no my mamy taki śpiworek do wózka co do i spacerówki pasuje i np na sanki, dostaliśmy do wózka tak zwany winter pak :) opcja dodatkowa do wózka :D kilka gadżetów, które się przydadzą a nie muszę kupować na zimne np. mufka :) czekamy z niecierpliwością na wysyłkę :D

2017-09-13 14:12

O i a Tobie się udało Darka gratulacje :) Aleksandra my kupiliśmy taki do wózka śpiworek co to taki i do wózka i na sanki się nadaje.

2017-09-12 23:08

Dziękuję i ja za wyróżnienie! ;) Niestety pracująca mama nie ma tyle czasu na forum ile bym chciała ale staram się nadrabiać.Nie zawsze jednak są siły i myśli żeby napisać coś sensownego ;) Gratulacje dla pozostałych mam! Aleksandra91 ja nie kładłam syna w śpiworek bo miałby mało miejsca.Ubrałam mu 1 warstwę więcej i do śpiworka z polara i na to koc.Nie zmarzł.Było mu ciepło i spał cały spacer.... No ale każdy ubiera po swojemu ;)

2017-09-12 22:16

u mnie podobnie he he ach ta nasza niecierpliwość ;)))))) fajnie zobaczyć siebie na liście głownej lub wyróżnieniu - bez różnicy ;)) po prostu fajnie że cos się otrzyma bo to takie miłe, tak miło się na serduchu robi gdy przychodzi ta paczusia ;)

2017-09-12 19:18

Ja się zaśmiałam w sumie fajnie by było cofnąć czas do czerwca wtedy bym może tu trafiła wcześniej :D Czekam na zestaw do testowania z niecierpliwością zanim przyjdzie to tyle emocji mam i aż nie wierzę :)

2017-09-12 12:24

Rzeczywiście wkradł się błąd w maile, przepraszamy. Nagroda się jednak zgadza i wyniki też :-) Pozdrawiamy i gratulujemy wszystkim wygranym!

2017-09-12 09:58

M racja ja tylko mierzę coś co mi się zatrzymuje na biodrach pod brzuszkiem, a od góry to tylko ramionka czy bluzeczka lub sweterek wchodzi :P już niedługo! :D czekajmy cierpliwie na maile z informacją o wysyłce Naszych prezentów :D zawsze to takie emocje i dreszczyk :D

2017-09-12 00:01

Aleksandra to juz niedlugo...a zawsze moze byc wczesniej;) juz niedlugo bedziesz szczesliwa mamusia...cudowne uczucie;). Ja tez mysle ze w zimie bede miała wiecej czasu...teraz puki pogoda dopisuje chodzimy na plac zabaw lub spacerki i tak pul dnia w domu tyle co posprzatac, ugotowac i zjesc reszta na polu a tam juz na tel nie patrze tylko na swojego synusia pptem kapiel, kolacja i czasem forum i do spania i tak leci czas szybko ze nie wiadomo kiedy tak szybko przelecial...niedawno pamiętam koniec miesiaca a juz niedlugo będzie polowa nastepnego ;-)