Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja SIERPIEŃ 2018

Data utworzenia : 2018-09-04 13:07 | Ostatni komentarz 2018-10-03 09:07

Redakcja LOVI

2269 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki SIERPNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw z kolekcji "Indian Summer"- otrzymują: AgataS1990 agn_kaw Agnieszka -1989 Aisa94 Akone alicjas132 dziubus2016 magros Mama_Gratki manndarynka WYRÓŻNIENIE – Kapsułę smoczków uspokajających „Indian Summer” - otrzymują: agnieszka.sz aneta7734 J.Swierczewska Kasia86 Klaudia7571 Mamowe pati1990 Paula95 Pcheła rewers342 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie,

Konto usunięte

2018-09-14 09:48

Aisa, jak się wyśpię to pogadamy :D Mam tez piękne miętowe stylizacje dla córy. Choć ostatnio bolała mnie głowa i córa wylądowała w fioletowych getrach, żółtej koszulce i pstrokatej opasce :)

2018-09-14 08:37

Mi w różu dziewczynka też pasuje ale ja lubię różnorodność czyli zmiany kolorów A nie wszystko różowe zawsze:) Mama gratki jeśli chcesz szybciej możesz też pójść do lekarza i zapytać jak on to widzi bo często można wcześniej bo np blizna jest na tyle gruba i odpowiednio w środku zrosnieta że spokojnie można zachodzić w 2 ciążę.

2018-09-13 23:19

Wszystko przychodzi z czasem. Ja też nie lubię różowego koloru. Ale córka róż nosi i wygląda pięknie.

Konto usunięte

2018-09-13 22:26

Ze względów zdrowotnych (cc) zalecana jest przerwa min 2 lata więc póki co zostaje mi podziwianie pięknych i uroczych produktów w kolorze niebieskim bo z różowych korzysta córa :) Tez kiedyś byłam przeciwniczką różowych dziewczynek a jak moja taka jest to mnie się bardzo podoba

2018-09-13 22:12

Mojego męża kuzynka ma pierwszego chłopca. Była bardzo szczęśliwa. Teraz ma dwóch chłopców i w ogóle w niej życia nie ma. Jak się dowiedziała, że drugi też będzie chłopiec to była wściekła i niezadowolona. Każdemu mówiła, że by wolała dziewczynkę nie potrafiła tego zaakceptować.

2018-09-13 21:27

U mnie marzy się dziewczynka ale jeśli będzie chłopiec to też cieszyć się będę ważne by było zdrowe A płeć coz los wybiera:) my też nie uważamy.

2018-09-13 18:35

Mama Gratki ja tak jak Aisa po prostu nie uważamy i tyle... ;) pierwsza ciąża była po 2 miesiącach starań, zobaczymy jak będzie z drugą. Ja jeszcze do niedawna też myślałam, ze chce mieć dziewczynkę jako druga ale po głębszym przeanalizowaniu sprawy doszłam do wniosku, że jednak wolałabym mieć dwoch chłopców w zbliżonym wieku a dziewczynkę później, ale oczywiście jak tylko się uda to z każdej płci będę zadowolona :)

2018-09-13 16:57

Ja z kolei Mam apetyt na dziewczynkę wiadomo że płci si3 nie wybiera ale chciałoby się mieć parke. Mama gratki A już się decydujecie czy na razie nie? My na razie idziemy na żywioł będzie to będzie A nie to coz życie.