Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MARZEC 2018

Data utworzenia : 2018-04-11 09:58 | Ostatni komentarz 2018-04-21 20:03

Redakcja LOVI

1792 Odsłony
43 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MARCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – dwie szklane butelki Diamond Glass oraz dynamiczne minismoczki - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aneta7734 dziubus2016 emmkao Evelin magros Mama_Gratki Mamowe Pcheła WYRÓŻNIENIE – dynamiczne minismoczki - otrzymują: AgataS1990 Agnieszka -1989 agnieszka.sz Agusia8 Ewcia2 Ewcia88 J.Świerczewska Kasia.S marieee89 paulina.leszczyńska Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-04-19 16:17

Super, że była możliwość wyboru wersji kolorystycznej smoczków. Brawo LOVI! <3

2018-04-19 14:44

i do mnie również ! prześliczne wszystko :D

2018-04-19 13:11

I do mnie dzisiaj zawitał kurier, butelki super!! Smoczki też. Będą jak znalazł tym bardziej, że do porodu zostało coraz mniej... :)

2018-04-19 09:05

Kochane Lovi, dziś kurier dostarczył mi przesyłkę i jestem wprost zachwycona. Szklane butelki są cudne, a mini smoczki przesłodkie. Mój maluszek używał ich i świetnie sprawdziły się u nas, także te będą dla kolejnego bobaska.

2018-04-13 09:25

My to na forum bardzo chętnie spędzamy czas. Sama po sobie widzę, że będąc w ciąży miałam znacznie więcej czasu, więc częściej tu zaglądała. Wtedy jednak głównie czytałam wypowiedzi innych mam, nie miałam zbyt dużego doświadczenia, może tylko trochę wiedzy wyniesionej z książek, wykładów i warsztatów dla kobiet w ciąży, po części także ze studiów. Teraz z maluszkiem jak wiadomo mam znaczenie mniej czasu, ale też więcej doświadczenia którym chętnie dzielę się z innymi młodymi i przyszłymi mamami. Także jeszcze raz serdecznie dziękuję. I pewnie nie jedna mama z maluszkiem podpisałaby się pod tym, gdyż czasu nie mamy zbyt wiele, w wolnej chwili zaglądamy tu i Redakcja Lovi docenia to. Dziękujemy.

2018-04-13 09:08

Dziękujemy za to, że z nami jesteście, i za to, że nawet jak na trochę znikacie do no nas wracacie! Miłego testowania i przypominamy o możliwości pozostawienia opinii w zakładce Opinie testerów. Będziemy za nie bardzo wdzięczni.

Konto usunięte

2018-04-13 08:22

Wow! Serdecznie dziękuję! Mało mnie było tutaj w marcu, ale cały czas pamiętałam o tym miejscu i w wolnej chwili zaglądałam. Dziękuję za wyróżnienie! Smoczki się przydadzą z pewnością! :-)

2018-04-12 20:21

Bardzo dziękujemy! i Gratulujemy:)