Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LUTY 2018

Data utworzenia : 2018-03-09 14:38 | Ostatni komentarz 2018-03-28 17:49

Redakcja LOVI

2660 Odsłony
67 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LUTOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktatory Protect - otrzymują: agn_kaw AgataS1990 Agusia8 agnieszka.sz Aisa94 aneta7734 Ewcia2 Evelin magros Mama_Gratki WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: agniejeska Anna.Kozlowska emmkao Kasia.S. Lina9213 Mamowe marieee89 paulina.leszczynska Pcheła S.Tomczyk Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-03-22 12:28

Wkładki dotarły :) Zaraz włożyłam kilka do torebki :) Przydadzą się. Są na prawdę eleganckie i funkcjonalne :)

Konto usunięte

2018-03-21 20:48

Ja również dostałam dzisiaj przesyłkę. Dziękuje LOVI! Jestem zachwycona nie tylko fantastycznie zapakowanym laktatorem, ale też eleganckimi wkładkami. Już wyobraziłam sobie elegancką sukienkę, koronkowy biustonosz do karmienia i te wkładki, ahh :) A laktator przetestuję już niebawem :)

2018-03-21 19:55

Również paczuszka do nas dotarła..i jestem mega szczesliwa..i juz nie mogę sie doczekac jak skorzystam z laktatora..jeszcze daleko do wrzesnja ale na pewno szybko zleci..jak kazdy dzien..ślicznie zapakowany w super kosmeteczce laktator.super wyprofilowany...moj pierwszy.lakatator to zwykly cos jak strzykawka...a ten jest mega;) jeszcze raz Bardzo Dziekuje lovi..

Konto usunięte

2018-03-21 16:39

I do mnie kurier już dotarł :) Wkładki super zapakowane, a jakie eleganckie! :) Nie sądziłam, że będą takie eleganckie i super :) Lovi - dziękuję raz jeszcze <3 Już niedługo powinnam mieć okazję przetestowania to podzielę się opinią :)

2018-03-21 15:25

U mnie kurier tez juz był z laktatorem :-) Pieknie zapakowany tak jak i wkladki ! <3 Jestem szczęśliwa że go mam :-* Jeśli chodzi o smoczek to tez nie mam na pudełku pisze co powinno byc i smoczka tam nie ma :-) Dziekuje jeszcze raz Redakcji Lovi!

2018-03-21 14:02

Do mnie też już kurier przyszedł. Obejrzałam sobie laktator. Ale nigdzie nie widziałam smoczka do butelki. Chyba nie ma albo przeoczyłam.

Konto usunięte

2018-03-21 13:47

Do mnie dziś dotarł laktator z zapasem wkładem laktacjnych. Dziękuję LOVI! Jesteem zachwycona tym urządzeniem, a jak pięknie zapakowane! Jak tylko zobaczyłam laktator to byłam przekonana, że będzie mi przy karmieniu idealnie służył.. Zdążyłam się już zapoznać z instrukcją, jutro sobie go wygotuje i będzie czkał na Córcię ;-_ LOVI! Dziękuję, dziękuję, dziękuję! <3

2018-03-21 10:34

Ja dostałam wiadomość że niedługo ma być kurier ale ja jestem w szpitalu więc laktator zobaczę dopiero za kilka dni