Konkursy #teamLOVI (367 Wątki)
Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LUTOWA 2022
Data utworzenia : 2022-03-04 15:26 | Ostatni komentarz 2022-04-14 10:25
Wątek edytowany: 2022-03-04 15:27

Drodzy użytkownicy!
Z przyjemnością ogłaszamy wyniki lutowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!
NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI - podgrzewacz LOVI 4w1 oraz szklane butelki Diamond Glass otrzymują:
Aniska
Cute.damnn
Fajerka
Idziemka
MałaZołza
mamaKKD
Mamą być
maziulek
Oliwejra
Tofunia
WYRÓŻNIENIE - szklane butelki Diamond Glass otrzymują:
_mam_
Anabanana
Kasia2739
klaudia.sz
lena004
MamaEmmy
myszka9220
Skate
Wszystkim serdecznie gratulujemy!
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!
Pozdrawiamy serdecznie,
Redakcja LOVI
2022-04-06 19:34
Mamą być a moja szklana się bez problemu trzyma na tym suszarce z canpolu?
2022-04-06 15:42
Mama Zosi w takim razie trzymam kciuki aby udało ci się zgarnąć ten rewelacyjny zestaw
Mazia te butelki mimo wszystko że są szklane i tak są bardzo wytrzymałe bo u nas też już zaliczyły jakieś tam małe rzuty i nie jest je tak łatwo rozbić Ja ostatnio trochę się zapomniałam i próbowałam taką butelkę powiesić na stojak na butelki które dostałam do testu z Canpol babies dobrze że się zorientowałam w ostatniej chwili i chwyciłam za tą butelkę Bo jednak stojak na szklane butelki się nie nadaję one są dość ciężkie tylko i wyłącznie plastikowe elementy i akcesoria Syn już też nie raz uderzył tak konkretnie szklaną butelką na przykład o stół i nic się nie stało ale wiadomo że jak już upadnie z wysokości tak dość konkretnie to nie ma opcji żeby się nie rozbiła
2022-04-06 13:18
Mamabyć to moja córka ostatnio posprzątała po mnie butelkę ze stołu no i wrzuciła do zlewu , już też myślałam, że po butelce, ale na szczęście się nie rozbiła
2022-04-05 14:24
Super zestawy akurat dla mam które spodziewają się maluszka. Na start bardzo przydatne produkty.
2022-04-05 14:12
Monia Potwierdzam Ja ostatnio mojemu dałam coś w szklanej butelce akurat leżał w wózku z mężem się zagadaliśmy mały skończył mleko chyba jak dobrze pamiętam a że ostatnio ma manię rzucania to po prostu rzucił butelkę na podłogę Dobrze że tylko roz prysnęło się tak delikatnie dosłownie na 3 części a nie na mniejsze elementy
2022-03-23 10:49
No moim zdaniem są o wiele lepsze niż plastikowe ale to też zależy od wieku dziecka.
Bo jeśli jest troszeczkę starsze może spaść na podłoge i się pobić a dziecko skaleczyć ale dla takich maluchów do roku czasu są idealne
2022-03-21 16:59
Są super przy małym dziecku warto je mieć.
2022-03-20 19:55
Misiowa może następnym razem się uda:D