Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPADOWA 2021

Data utworzenia : 2021-12-03 15:22 | Ostatni komentarz 2022-04-01 20:19

Redakcja LOVI

3719 Odsłony
241 Komentarze

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki listopadowej edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI zestaw butelek i smoczków dynamicznych Wild Soul, butelek Trends, tasiemkę i pojemnik na smoczek otrzymują:

Anabanana

Aniska

Fajerka

Idziemka

MałaZołza

Mama_Zosi1

Mamą być

Monia. 92

Swiezoupieczona

[email protected]

WYRÓŻNIENIE –– kapsułę smoczków dynamicznych Wild Soul otrzymują:

dwarazyH

[email protected]

klaudia.sz

Magda_i_lena

Mama_Wiktorii_i_Alanka

MamaPaula

maziulek

Nataleczka

rewers342

Xxyyzz

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

2022-02-07 09:37

Ja nawet naleśniki robię na oko i za każdym razem się zastanawiam czy wszystko dałam 😂 

a to przecież jest banalnie proste 🤷🏼‍♀️😂🙈🙈🙈

jakos nie mogę się odnalesc w kuchni wrecz boje się gotować ze stracę tylko czas i nic z tego nie wyjdzie bo wyrzucę 🤷🏼‍♀️

Konto usunięte

2022-02-07 09:20

Lubię gotować, ale jak np. ktoś mi mówi, dodaj to, mogłaś zrobić tak, to rzucam łyżką i wychodzę haha :D 

Nie raz gotuje i mama mówi, że np. coś robię źle czy nie tak dodałam, to zostawiam łyżkę i mówię aby gotowała haha :D

Chyba że sama zapytam o coś, to co innego :P

2022-02-07 00:02

Fajne w tym wszystkim są też po prostu inspiracje co zrobić.. na tej platformie jest mnóstwo przepisów :)

2022-02-06 22:52

Ja z niecierpliwością na niego czekam 

przegladam codziennie gazetki czy są nowe 😂😂😂 

nawet powiedziałam ze sprzedam swoją suknie ślubna żeby mi się zwróciło 😅 

ale tak samo jsk ty potrzebuje takiego pomocnika który mi powie co mam robić a ja to zrobię żeby wyszło smacznie 😅 

2022-02-06 22:49

Kasia no właśnie u mnie to samo. Tzn gotuję i tak ja, mąż to jedynie sam sobie robi śniadania/kolacje i do pracy. Ale obiady robię ja a nie umiem gotować, nie mam pomysłów, rzadko kiedy  wyjdzie smacznie i po prostu nie lubię stać w kuchni. Dlatego długo długo rozważałam ale już się nastawiłam, że kupię nowego Lidlomixa jak już wejdzie.

Idziemka zajrzę na te konta z ciekawości. :)

2022-02-06 22:02

U mnie problemu nie ma z gotowaniem bo oczywiście robię to ja. 

Mój jedynie co umie to kupić surówkę, paluszki rybne i frytki haha 

2022-02-06 21:35

Mamabyc

wlasnie to częściej mąż gotuje obiady ja to bardziej coś na szybko 😅 

nie lubię gotowac Ale to dlatego ze nie potrafię nie znam przepisów niewiem jak z niektórymi składnikami działać itp 

dlatego tak się uparłam na tego robota mogła bym więcej czarować w kuchni 

2022-02-06 19:00

Oj pięć właśnie zaczęłam z tm i jeszcze się nie jest zdarzyło coś zepsuć. Poznaję nowe smaki bo te przepisy tak kuszą. Kosztuje dużo, ale dziś też bym go kupiła. A mąż nie musi być przekonany, mój akceptuje, ale sam unika. Jednak wie jak mi to ułatwia życie przy dziecku.