Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja CZERWCOWA 2017

Data utworzenia : 2017-07-05 11:40 | Ostatni komentarz 2017-10-23 23:17

Redakcja LOVI

11176 Odsłony
310 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki CZERWCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator Expert - otrzymują: Aleksandra91 emmkao EwaK90 gabilabi Kasia.S magros Marta.Wroblewska Michalina-1992 NatkaF Zamarancza WYRÓŻNIENIE – kolorowe wkładki laktacyjne - otrzymują: 0202oliwcia agn_kaw AnnaLeszk aleks1983 Darka17772 Ewcia88 Joanna-1 Mama_Arka_Martynki Zabusia90 Zezowata Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-08-03 08:35

Zamarancza jeśli chodzi o nc+ to ja mam taki problem: rano nie odbiera a potem słabo odbiera, przerywa tak do ok. 11:00. Pierwsze 6 kanałów. Zadzwoniłam do nich na infolinię i mi powiedzieli, że trzeba wziąć na tvp1, wejść w ustawienia i tam są dwa parametry jakość i cos tam jeszcze i ten na dole powinien mieć ok. 60% a u mnie ma 30% w najlepszym wypadku. I żeby to poprawić to trzeba poprawić ustawienie anteny.

2017-08-03 07:12

No właśnie ta babka wprowadziła wszystko prawidłowo bo w innych firmach składki wychodziły normalne.. tamta firma 3000 zł policzyła sobie za za to, że współwłaściciel nie ma 28 lat... więc od razu powiedziała że stamtąd rezygnujemy i znalazł ubezpieczenie za 1100 czyli patrzcie jaka różnica.. Ja na przykład miałam bardzo duże problemy z telewizją NC Plus. często mi nie odbierała a jak malować u nas blog to już w ogóle nie miałam telewizji bo rusztowanie zasłaniał odrobinę anteny. Była bardzo czuła i jak padało to też nie było telewizji.. miałam już chyba z 4 telewizje i powiem wam, że w każdej jest coś nie tak I ciężko jest trafić na dobry internet i dobrą telewizja...

2017-08-03 06:22

W domu też mamy UPC ten z nagrywarka plus dobry Internet No a w. Telefonie mam plusa i ogólnie działa dobrze ale w mieście,a tu w górach była masakra.. choć teraz trochę się poprawiło,nie wiem od czego to zależy,od pogody?bo ostatnio było tragicznie, zasięg tylko na poddaszu

2017-08-02 23:40

Oj to fajnie Aleks relaksuj się, u mas zero deszczu jutro trzeba podlać.

2017-08-02 23:34

ja mam pakiet z UPC internet i telewizja z nagrywarką, nawet sobie chwale :) nie posiadałam innego w zasadzie. W telefonie z abonamentu T-mobile mam 10 GB , czasem gubi zasięg, ale nie jest najgorzej :)

2017-08-02 21:43

A ja uspalam dzieci i znowu na balkonie relaks... O dziwo odkąd przeklelam plusa to nawet neta mam w miarę,co prawda na balkonie ale jest w miarę sprawny więc mogę z wami trochę poplotkowac U mnie ciemna noc,może popada bo gwiazdki żadnej nie widzę...

2017-08-02 21:38

Dzięki Ola. nawet pytałam mamy tu na forum, jaki ekspres polecają. Saeco mamy od weekendu majowego, raczej nie ma dnia bez kawy .... oooo dziś jakoś się złożyło, ale może da się nadrobić. Byliśmy nad zalewem znowu, syn szaleje, dziś mało ludzi malusio, bo chłodniej wieczorem się zrobiło, o 18:00 byliśmy na miejscu, ja na kocu z kolegą i niunią a mąż z synkiem w wodzie. Oszamalismy z kolegą pizzę, mniam, potem zajechaliśmy do teścia i do domku. Martynka śpi, mąż usypia Arka. Koniec dnia. Ogarnąć chałupę trzeba bo moja koleżanka przyjeżdża ma kilka dni i spać.

2017-08-02 20:07

co to wgl za cena składki, tak wysoka, kobieta się musiała pomylić, Ekspres fajniusi :D ja to nawet na uścisk prezesa nie liczę i nie liczyłam, jestem tylko zwykłym szarym pracownikiem jak każdy inny, który nie jest menagerem....