Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MARZEC 2018

Data utworzenia : 2018-04-11 09:58 | Ostatni komentarz 2018-04-21 20:03

Redakcja LOVI

1788 Odsłony
43 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MARCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – dwie szklane butelki Diamond Glass oraz dynamiczne minismoczki - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aneta7734 dziubus2016 emmkao Evelin magros Mama_Gratki Mamowe Pcheła WYRÓŻNIENIE – dynamiczne minismoczki - otrzymują: AgataS1990 Agnieszka -1989 agnieszka.sz Agusia8 Ewcia2 Ewcia88 J.Świerczewska Kasia.S marieee89 paulina.leszczyńska Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-04-21 20:03

Jeszcze nie było okazji, więc troszkę późno, ale również dziękuję za wyróżnienie. Smoczki są super i córeczka je uwielbia:-)

2018-04-21 00:30

redakcjo wszystko sprawdziłam i jest całe na całe szczęście a nie powiem balam się trochę bo już kiedyś widziałam jak traktuje paczki ten kurier :) w każdym razie buteleczki śliczne ! i tak jak mialam nadzieje ten korek tak brzeczal tak jak i u Evelin :)

2018-04-20 19:49

Aisa u mnie też brzęczało, ale był to właśnie korek :)

Konto usunięte

2018-04-20 15:42

I do mnie dotarła już paczuszka :) Super butelki i słodkie smoczki :) Maleńka jest na razie karmiona cycem, więc butelki w późniejszym czasie wypróbujemy :)

2018-04-20 11:20

Aisa94 mamy nadzieje ze to tylko korek... Redakcja LOVI zadziała gdyby coś się stało z butelką. Nagrody dla Was muszą być w całości!

2018-04-20 11:01

tak myślałam że jeden jest na dzień drugi na noc co nie zmienia faktu że naprawdę śliczne są. A co do butelek to paczka mi dzwieczala i trochę się przestraszyłam bo kurier od razu dał mi paczkę i uciekł jak tylko wspomniałam że to szkło w środku ale na szczęście chuba wszystko w porządku zaraz je wyjme i zobaczę dla pewności czy nie ma pęknięcia ale wydaje się że ten korek do butelki tak dzwonił w paczce odbijając się od butelek :D

2018-04-20 10:59

Raz zdarzyło nam się, że szklana butelka przyszła w kawałeczkach. Tym razem nasze również były całe, choć akurat widziałam jak kurier mało delikatnie zrzuca z samochodu te paczki. Na szczęście buteleczki całe, a smoczki są przeurocze :) Pamiętam, jak córa dostała smoczek i zakrywał jej większą część buzi, a te mini są idealne dla maluszków.

2018-04-20 10:56

Cieszymy się bardzo że nagrody przypadły Wam do gustu. :-) I że butelki są w całości. ;-) Aisa94 tylko jeden Minismoczek ma świecący uchwyt (mleczny) - drugi faktycznie nie świeci w ciemności - to wersja dzienna.