Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "My się zimy nie boimy" (konkurs zakończony)

Data utworzenia : 2017-12-12 08:42 | Ostatni komentarz 2018-01-09 18:44

Redakcja LOVI

14601 Odsłony
375 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 50 zestawów akcesoriów LOVI z kolekcji Retro! Zadanie konkursowe: Pokażcie lub opiszcie, jak aktywnie spędzacie zimowy czas z Maluszkiem. Przyszłe Mamy mogą pokazać lub opisać, jak one spędzają aktywnie zimę w oczekiwaniu na dzidziusia. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają! W treści podajcie wersję kolorystyczną zestawu, który wybieracie (dla chłopca lub dla dziewczynki).

2017-12-12 09:23

Razem z moją córeczką lubimy spędzać aktywnie czas na powietrzu. Nawet gdy jest zima wychodzimy na spacery i bawimy się na śniegu. Mimo, że dopiero niedawno skończyła roczek bardzo to lubi. Nawet gdy nic innego nie jest w stanie jej rozweselic spacer zawsze pomaga. Prosimy o zestaw dla chłopca ponieważ czekamy na braciszka

2017-12-12 09:17

Zapomniałam dodać że wybieram wersję kolorystyczną dla chłopczyka

2017-12-12 09:16

W tym roku zimę spędzać będę z dwójką moich dzieciaczków ponieważ w listopadzie urodziłam synka. Ze starszą córka która ma już 6 lat, będziemy zjeżdżać na sankach ( może skusi się już na większą górkę, w zeszłym roku się jeszcze bała) , będziemy lepić przyjacieli Olafa ( pierwszy w tym roku niestety już się stopił), lodowiska też na pewno nie ominiemy, będziemy wykonywać wszelakie akrobacje i piruety, a mamie się akurat przyda trochę ruchu. I codzienne bitwy na śnieżki wracając z przedszkola także umilą nam zimę. Z synkiem będziemy spacerować w piękne zimowe dni, będzie oglądał jak siostra szaleje a za rok już do niej na pewno dołączy. Wybierzemy się na rynek aby zobaczyli piękna choinkę i dekorację, synkowi spodobają się świecidełka i kolorowe bąbki. Mam nadzieję że moim szkrabom mimo zimna spodoba się zima

2017-12-12 09:09

Kinga666, tak, zgłoszenia mamy umieszczać tu w wątku na forum. Zestaw do wygrania rzeczywiście super.

2017-12-12 09:08

Ahh, już znalazłam 12-27 grudzień.

2017-12-12 09:08

Mój wymarzony zestaw jest do wygrania :-) Koniecznie muszę spróbować ;-) Redakcjo Lovi, dodajemy tu zgłoszenia?

2017-12-12 09:05

Redakcjo Lovi, do kiedy trwa konkurs i można przesyłać zgłoszenia?