Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Zakupy w Pepco

Data utworzenia : 2016-01-04 08:46 | Ostatni komentarz 2019-01-02 19:17

Karolina-1994

39703 Odsłony
958 Komentarze

Drodzy Rodzice! Co uwazacie na temat tego sklepu? Głownie chodzi mi o ubranka, ale nie tylko. Nie wszystkie sa dobre jakosciowo, ale za niewielkie pieniadze można swietnie ubrać Maluszka. Spojrzcie na dołaczone zdjecia. Mam córeczke, wiec ubranka dziewczece.

2016-03-24 10:40

Dziewczyny faktycznie dla chłopca wybór jest niewielki. I trzeba się nagimnastykować żeby znaleźć coś innego, niespotykanego :)

2016-03-24 00:30

Kasia u mnie w pepco jeden regał dla chłopaka a reszta dla dziewczynek, dlatego ciesze się ze teściowa mi za granicą ciuszki dla niego kupuje bo tak to jakbym mu w pepco dużo kupowała to mialby to wszystko co inne dzieci a tak to wygląda trochę inaczej :)

2016-03-24 00:29

Kasia dziewczynki wszędzie mają większy wybór - nie wiem dlaczego ale żeby znaleźć coś fajnego tak na prawdę fajnego dla chłopca to trzeba się nabiegać a dla dziewczynek wchodzisz do sklepu i masz trzy regały fajnych rzeczy :)

2016-03-23 22:29

W Pepco jedna moja koleżanka kupuje większość ubranek jak ostatnio się okazało i jest bardzo zadowolona ale mówi właśnie że już się nauczyła poznać po jakości co będzie jej służyło a co za chwile wyrzuci. Fakt, że kupuje dla dziewczynki. Dziewczynkę w Pepco ogólnie łatwiej ubrać.

2016-03-23 21:49

Ogolmie w pepco mozna znalezc cos fajnego tylko trzeba patrzec na jakosc

2016-03-23 21:04

Ja w Pepco jak już kiedyś wspominałam rzadko kupuję... Głównie przez to, że ciuszki dla chłopców nie są ładne... Rzadko kiedy zdarza się naprawdę coś ładnego, a jak się trafi to raz na jakiś czas... Ja kupuję w Pepco głównie rzeczy do spania, albo jakieś rzeczy tylko po domu. Bo po kilku praniach robią się szmatki, napisy czy nadruki schodzą i na niektórych ubrankach robią się te kuleczki, ktorych nie znoszę... Ostatnio patrzę na dwie bluzeczki ze Scoobym Doo - jedna niebieska jedna taka jakby łososiowa, ale ciut ciemniejsza... I z obu schodzi nadruk... Dla dziewczynek za to jest mnostwo ładnych rzeczy... Dla siebie też coś czasami kupię, skarpetki, legginsy czy coś i tu już jakość jest troszkę lepsza. No i tam kupiłam kieliszki, które były na Walentynki w ofercie i kupuję tam ramki i antyramy na zdjęcia :)

2016-03-23 19:06

Co prawda to prawda dzieci rosna bardzo szybko.Ja teraz bylam 10 dni w szpitalu i jak wrocilam to moja coreczka jest nie do poznania. Zrobila sie taka duza,wydoroslala i wogole tak panna sie z niej zrobila no ale wkoncu statsza siostra.Tez planuje juz wiosenne zakupy. Wybrala bym sie do pepko ale na razie z 10 dniowym maluszkiem troche nie bardzo. Poczekam az maluszek jeszcze troche podrosnie.

2016-03-21 11:43

Lenka młodszy u Ciebie ma w spadku po starszym, ale starszak to faktycznie do tego dzieci rosną tak szybko że nie wiadomo kiedy. Czas za szybko leci. :) Gosia na pewno będzie się ubranie sprawowało. Zdarzają się w Pepco rzeczy słabszej jakości ale nie wszystkie przecież. Ja ostatnio też kupiłam 4 pieluchy tetrowe w Pepco i mam nadzieję, że zdadzą egzamin. :)