Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (910 Wątki)

Prezenty na Dzień Babci i Dziadka w 2025 r.

Data utworzenia : 2025-01-10 18:05 | Ostatni komentarz 2025-01-11 00:10

Redakcja LOVI

29 Odsłony
12 Komentarze

Drogie mamy, czy kupujecie prezenty dla dziadków w imieniu swoich małych dzieci? Jeśli tak, co planujecie kupić w tym roku? :)

2025-01-11 00:10

Jeśli moja pociecha zdąży przed dniem babci i dziadka, to myślę, że jakiś drobny upominek w postaci zdjęcia w ramce :) 

2025-01-10 23:33

Na pierwszy dzień babci i dziadka dawałam zdjecie i odbicie stópki Mai. Być może z Olkiem też tak zrobimy. 

2025-01-10 22:37

My w tym roku wymyśliliśmy kalendarze ze zdjęciami wszystkich wnuków. Na każdy miesiąc inne zdjęcia. Myślę że będzie to praktyczny prezent, ponieważ i jedni i drudzy dziadkowie mają u siebie w domu takie ścienne kalendarze powieszone. Do tego coś słodkiego i mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni. 

2025-01-10 21:41

Mi się bardzo spodobały te zegary ze zdjęciami wnuków dla dziadków,  poniżej przykłady;) 

2025-01-10 21:18

Jedni dziadkowie dostaną odciski łapek wszystkich wnuków a drudzy kubeczki 

2025-01-10 21:07

Zazwyczaj kupujemy coś symbolicznie, czekoladki, dobrą herbatkę. Starsza córka już jest dość duża więc też często sama coś ładnego zrobi. 

Ja osobiście nie jestem fanką gadżetów tematycznych typu kubek, poduszki, kapcie na dzień babci i dziadka więc to raczej omijam;).

2025-01-10 19:55

dla moich rodziców zrobimy album ze zdjęciami dzieci bo ostatnio coś tata mówił że nie ma żadnego zdjęcia małego a zdjęcia córki stoją w salonie więc dodatkowo dostaną zdjęcie w ramce. A dla teściowej to co by nie dostała i tak będzie źle więc jakieś pudełko na herbatę z napisem dla babci i to wszystko bo i tak niedoceni nic. 

2025-01-10 19:48

Mama Piotrusia bardzo bardzo dziękuję za inspirację!!! :) to jest znakomity prezent ;) jeszcze rok temu jak byłam w ciąży umyśliłam sobie poduszki z napisem kochana babcia i dziadek. Z perspektywy czasu- niepotrzebny kurzołap a poduszek dziadkowie mają sporo ;) w tamtym roku zacelebrowalismy ich "prawie dzień" ciasteczkiem na dzień babci i dziadka karykaturami typowej babci i typowego dziadka:)