Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (910 Wątki)

Prezenty na Dzień Babci i Dziadka w 2025 r.

Data utworzenia : 2025-01-10 18:05 | Ostatni komentarz 2025-01-10 22:37

Redakcja LOVI

23 Odsłony
10 Komentarze

Drogie mamy, czy kupujecie prezenty dla dziadków w imieniu swoich małych dzieci? Jeśli tak, co planujecie kupić w tym roku? :)

2025-01-10 22:37

My w tym roku wymyśliliśmy kalendarze ze zdjęciami wszystkich wnuków. Na każdy miesiąc inne zdjęcia. Myślę że będzie to praktyczny prezent, ponieważ i jedni i drudzy dziadkowie mają u siebie w domu takie ścienne kalendarze powieszone. Do tego coś słodkiego i mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni. 

2025-01-10 21:41

Mi się bardzo spodobały te zegary ze zdjęciami wnuków dla dziadków,  poniżej przykłady;) 

2025-01-10 21:18

Jedni dziadkowie dostaną odciski łapek wszystkich wnuków a drudzy kubeczki 

2025-01-10 21:07

Zazwyczaj kupujemy coś symbolicznie, czekoladki, dobrą herbatkę. Starsza córka już jest dość duża więc też często sama coś ładnego zrobi. 

Ja osobiście nie jestem fanką gadżetów tematycznych typu kubek, poduszki, kapcie na dzień babci i dziadka więc to raczej omijam;).

2025-01-10 19:55

dla moich rodziców zrobimy album ze zdjęciami dzieci bo ostatnio coś tata mówił że nie ma żadnego zdjęcia małego a zdjęcia córki stoją w salonie więc dodatkowo dostaną zdjęcie w ramce. A dla teściowej to co by nie dostała i tak będzie źle więc jakieś pudełko na herbatę z napisem dla babci i to wszystko bo i tak niedoceni nic. 

2025-01-10 19:48

Mama Piotrusia bardzo bardzo dziękuję za inspirację!!! :) to jest znakomity prezent ;) jeszcze rok temu jak byłam w ciąży umyśliłam sobie poduszki z napisem kochana babcia i dziadek. Z perspektywy czasu- niepotrzebny kurzołap a poduszek dziadkowie mają sporo ;) w tamtym roku zacelebrowalismy ich "prawie dzień" ciasteczkiem na dzień babci i dziadka karykaturami typowej babci i typowego dziadka:)

2025-01-10 19:45

My zawsze zupełnie inaczej niż wszyscy bo w sumie to moje dzieci będą świętować dzień Prababci i Pradziadka. To oni są bliżsi niż dziadkowie. Z moimi rodzicami nie mam kontaktu, natomiast mama mojego męża zmarła gdy był dzieckiem. Co prawda ma ojca, ale ich kontakty polepszyły się dopiero jak mąż był dorosły, więc na pewno syn zadzwoni na kamerce.

Natomiast pradziadków zaprosi na swoje przedstawienie z przedszkola w którym ma jedną z ról. Zawsze na takie spotkania jest wynajmowana sala w urzędzie gminy, może tym razem będzie jakiś poczwstujek po przedstawieniu a jak nie to zaprosimy pradziadków na Herbatkę i ciasto które zrobimy ze starszakiem. 

Kalendarzy, zdjęć z sesji, ozdóbek dziadkowie mają już multum i cieszą się po prostu z czasu spędzonego razem, bo twierdzą że dużo czasu im już nie zostało : (

2025-01-10 19:24

Planujemy zrobić własnoręczną pierwszą laurkę od najmłodszego wnuka gdzie beda odbite rączki naszego maluszka. 
Cos podobnego jak na zdjęciu;)