Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Woombie

Data utworzenia : 2014-01-12 11:50 | Ostatni komentarz 2019-08-30 15:58

konto usunięte

6186 Odsłony
26 Komentarze

Przeglądałam dzisiaj internet i wpadłam na reklamę Woombie - otulacza dla niemowląt. Czy któraś z was się z tym spotkała?

2019-08-30 15:58

Dziewczyny czy któraś z Was ma taki otulacz typu woombie? 

W internecie są różne rodzaje takich otulacz. Chciałabym taki kupić zamiast rożka, ale te w których dzieci są tak mocno ściśnięte nie bardzo do mnie przemawia bardziej myślałam o takim

https://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9/

Posty są stare dlatego odświeżam , chwalcie się macie takie cuda?  Działają na odruch moro i przy kolkach? 

2017-09-28 22:00

otulacze super sprawa, maleństwa się w nich uspokajają, ja natomiast również preferuję bambusowe kocyki, łatwo w nie ciasno owinąć, a spełniają też inne funkcje, np kocyka w upały :) synek ma otulacz z Tuli, a ostatnio dla tego co w drodze upolowałam w Tk Maxxie dwupak, wyszło mnie 25 zł za sztukę, ale że były takie same to sprzedałam jeden za 30 hehehe, interes życia :D

2017-06-02 22:04

Polecam pobuszować na aliexpress za otulaczem. Wyjdzie dużo taniej a też się sprawdzi. Ja po poleceniu koleżanki kupiłam tam i jak przetestuję to dam znać.

2017-04-11 15:11

Już jakiś czas temu słyszałam i czytałam o tych otulaczach i już wtedy stwierdziłam, że gdy przyjdzie odpowiedni czas to będę chciała taki mieć, także póki co jest na mojej liście rzeczy obowiązkowych (słyszałam i czytałam o nim dobre opinie).

2017-01-09 23:35

to zalezy od dziecka, wiele dzieci faktycznie lubi otulacze i im one pomagają czuc się bezpiecznie jak w łonie mamy, ale nie wszystkie, mój syn lubił od początku przestrzen, męczył sie gdy go próbowałam czymkolwiek spowić, trzeba poobserwowac swoje dziecko i wtedy ewentualnie kupic

2017-01-04 01:43

Natka ja się nad tym zastanawiałam, bo moja mała miała lekki sen, podskakiwala na każdy dźwięk, rzucala rączkami i przez to się budziła. Zrezygnowałam, bo były takie upały, że i tak chyba bym jej nie opatulila. Ale w większości słyszałam dobre opinie. Kilka koleżanek ma i jest zadowolonych, podobno wart swojej ceny

2016-12-29 18:15

Odswiezam watek, bo interesuje mnie czy teraz ktoś moze ma i uzywa? znalazlam fajna strone i nie wiem czy watro inwestowac http://www.otulaczwoombie.pl/

2014-04-15 19:20

Dzisiaj znajoma pisała o woombie, też się zachwycała. Ja raczej nie zdecyduję się na zakup tego 'cuda'.