Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ubranka po moim synku

Data utworzenia : 2018-05-08 09:17 | Ostatni komentarz 2018-05-20 23:35

K.Filipek

869 Odsłony
16 Komentarze

Czy któraś z Was kochane byłyby zainteresowane ubrankami ? Mam masę nowych i używanych w świetnym stanie po synku. Rozmiary od 50 do 68 Ceny od 2 zł za używane do 5 zł za nowe. Noszone tylko przez mojego synka. Kupowane w Pepco, TXM, Smyku itp. Żadnych ciucholandów czy po innych dzieciach! Mam tego naprawdę dużo i nie mam gdzie już ich trzymać a naprawdę szkoda wywalać. Może się komuś przyda coś? Obecnie piorę wszystko i prasuję żeby fotki porobić i może na necie wystawię i dam znać jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to piszcie śmiało. Tak przy okazji dostajecie czasem używane ubranka od znajomych czy rodziny? Ja dostałam i wszystko poszło do kosza oprócz może 6-7 sztuk. Poplamione, podarte, powycierane, zasrane i co nie tylko... Głupio mi powiedzieć żeby takie rzeczy raczej wywalali niż dawali... Spotkałyście się z czymś takim czy to tylko na mnie padło? Jakoś nie wyobrażam sobie żeby mój wyśniony i wymarzony jedynak w czymś takim chodził... No i dziwię się ludziom, przecież to taki wstyd! A oni jeszcze pytają jak tam ubranka czy się podobają i są dumni, że mnie "obdarowali" Ja zawsze coś co jest poplamione wywalam. Nawet bym nie trzymała tego. No i kupuję małemu ciuszki. Lubię gdy nosi coś co jest ładne i modne.

2018-05-20 23:35

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/dE6bj/

2018-05-20 09:13

Trochę to trwało ale fotki już zrobione. Zostało tylko wrzucić na komputer i posegregować. Myślę, że już jutro podam linki przynajmniej części :) Uff... :D Jak tak cykałam te zdjęcia to nie mogłam uwierzyć że synek był taaaki malutki :D

2018-05-16 20:30

W takim razie czekam

2018-05-15 13:59

Jeśli chodzi o ciuszki to chyba najlepiej olx, grupy na fb, zwłaszcze te lokalne. Allegro to już chyba mniej, no i biorą prowizję.

Konto usunięte

2018-05-12 13:00

Na Allegro też możesz spróbować. Na Facebooku jest grupa: ciuszki dla dzieci i tam mamy sprzedają i kupują

2018-05-12 12:20

K.Filipek wystaw na olx za taka cene na pewno beda chętni, ja nie potrzebuje bo bede miala drugiego synka i mam wszystko po pierwszym synku, także o ciuchy nie musze sie martwic;-)

2018-05-11 11:58

Pcheła masz rację kochana ale chcę zdjęcia zrobić wyprasowanym ubrankom. Estetyczniej to wygląda niż pogięte. Sama jak widzę pogięte ciuszki na OLX i przy nich np wypisane że są nowe tylko wyprane to jakoś mnie to nie przekonuje :) Wiem że każdy upierze po kupnie i wyprasuje :) Ale jakoś nie mogę oddać czy sprzedać ubranek pogiętych czy nieupranych :) Taka już jestem :) Heh..

Konto usunięte

2018-05-11 09:30

K. Filipek - jeśli zamierzasz sprzedać to nie prasuj - jedynie wypierz. Nowy właściciel i tak raczej je ponownie wypierze i samodzielnie wyprasuje, więc moim zdaniem trochę nie potrzebnie sobie roboty robisz :) Ja też kupowałam na OLX i mimo, ze czasami widać było, że ubranka wyprane to prałam w swoim proszku i potem prasowałam :) Nawet od znajomych jak miałam to też dodatkowo prałam.