Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Trudy rodzicielstwa

Data utworzenia : 2018-02-12 14:02 | Ostatni komentarz 2018-03-07 21:00

Ewcia88

1240 Odsłony
26 Komentarze

Nie wiedziałam w sumie jak nazwać wątek he he każda z nas jest inna - jedne zostaly matkami z zaskoczenia, drugie zaplanowaly a trzecie czekaly latami na ten cud. Dlatego tez kazda z nas inaczej podchodza do rodzicielstwa - jedne tryskaja energia na praeo i lewo a drugie sa "wyprute" po calym dniu. Kazda z nas siega do roznych zasobów wiedzy, rad....I tu w tym wątku można by się podzielić naszymi doświadczeniami - na czym która bazowala . Bo z reguły bywają to jakieś naukowe książki. Każda z nas może tu znajdzie akurat coś na swoje bolączki ??? ;))) Ja dziś na stronie gdzie zamawialam książki dla córki wpadła mi w oko taka książka. https://czytam.pl/k,ks_683075,Jestem-wrakiem-to-jest-moj-dziennik-Shannon-Cullen.html Tytuł brzmi zachęcająco bo nie raz każda z nas wieczorem czuję się jak wrak. Poczytałam opinie i wydaje się być ciekawa. Wrzuciłam ja do koszyka i planuje zakupić przy kolejnej paczce ;)) Czasem warto poczytać o bolaczkach innych ; )) wtedy nasze zaczynają być błahe i zmieniamy swoje zapatrywania na otoczenie A czasem znajdziemy złoty środek na swój problem ;)) Czekam na Waszą reakcję ;)) a może już ktoras czytała tą książkę ??

2018-03-07 21:00

Ewcia ostatnio w takiej formie najczęściej czytam. Dodatkowo dużo książek w tej mojej aplikacji ma wersję audio to wtedy jak bolą mnie oczy np wieczorem to zamiast słychać to czytam :) super sprawa!

2018-03-07 20:55

A dla tych które chcą kupić na dzień kobiet na czytam.pl jak się wpisze PREZENT to się ma upust -7% . Czytam.pl to księgarnia internetowa - duży wybór książek książeczek gier puzzli ;))) polecam

2018-03-07 20:54

Aha. Takie cos he he to milej lektury ;))

2018-03-07 13:45

Ewcia akurat ta książka jest w formie ebooka w mojej aplikacji także już sobie ją pobrałam ;)

2018-03-07 08:56

Ja jej nie kupowalam gdyby cos Evelin. Mi się udało ja wypożyczyć w bibliotece i obyło się bez wydawania kasy. Ale z drugiej strony nie jest taka droga A mając ja w domu można w każdej chwili do niej zajrzeć . Ważne jest by zacząć słuchać dziecko a nie narzucać mu swoich odczuć. Bardzo pouczająca.

2018-03-06 23:32

Muszę sięgnąć po tę książkę skoro tak polecacie ;)

2018-03-06 21:58

Widzę że masz podobne odczucia co do tej książki jak ja:-)

2018-03-06 13:09

W końcu skończyłem książkę ;) i szczerze polecam. Nie jest to typowy poradnik dla rodziców i same złote rady. Są tu ćwiczenia dla rodziców które pozwalają zrozumieć lepiej dzieci i ich myślenie. A przede wszystkim są same doświadczenia przeróżnych rodziców i opis jak sobie z tym dali radę . Fajne to .