Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82145 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-08-31 07:41

Oj dziewczyby skąd ja to znam... Moja teściowa też by wszystko kupowała ale po swoje to co jej się 'podoba' i najlepiej te najtańsze rzeczy. Zachwyca się tym jak małe dziecko.. szkoda gadać miała swoje dzieci i wychowała po swojemu to od mojego wara..

2015-08-31 07:08

Tak bo one lepiej wiedzą a ile lat temu nas wychowywały dawno i się zmieniło wiele

2015-08-30 22:38

A.Karbowska ja stwierdzilam ze juz szkoda nerwow na mamy i tesciowe, bo do nich mozna gadac a one dalej swoje, bo przecież nas wychowały.. ;)

2015-08-30 22:37

Ja również jeśli nie zgadzam się z radą, to nie kłócę się, nie rozpoczynam wymiany zdań, tylko udaje, że nie słyszę i już. Z dzieckiem jest to fajnie, że można je wykorzystać do niesłuchania. Np. w trakcie wywodu takich rad, nagle mówię o syneczku trzeba Ci rączki umyć, albo - ogólnie zagaduję do małego i ignoruję osobę mówiącą - jak inteligenta to się orientuje, że nikt jej nie słucha. Może to niegrzeczne, ale wolę ukrócić tak niż niepotrzebnie coś powiedzieć.

2015-08-30 22:36

Hehe musze wypróbowac ta metode ale zapewne jak usłysze jakis głupi tekst to chyba nie zdołam tego zignorowac i wypuscic drugim uchem. Mam nadzieje ze ja nie bede taka wredna babcia jak moja tesciowa;/

2015-08-30 22:29

Mam tak samo, dlatego ja, slysze jakies ich rady to udaje ze nke slysze, badz odpowiadam na to jak to ja robie z Cela i udaje ze nie słyszę ;)

2015-08-30 22:27

Ja nie wiem ale czasami mam tak ze jak ja mowie cos a moja mama czy tesciowa chce zrobic po swojemu to mnie nerw taki bierze ze szok ale z drugiej strony ne umiem powiedziec ze mi sie to nie podoba ;/ nie wiem czemu tak mam po protu chce byc ze wszystkimi na dobrej stopie i nie chce sie klucic ;/

2015-08-30 22:24

Co do tesciowej to tez mam z nia przeboje co do wychowania Celi, ale ostatnio nawet mama miw wychowanie ingeruje lekko..