Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2337 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82154 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-09-21 22:19

a ja od paru dni używam tylko obcinacza i jest mi o wiele wygodniej dla rocznego synka :) ten z Canpolu jest super bo ma przedłużenie i można wygodnie obcinać małe pazurki.Mój synek ma roczek ale i tak paluszki małe a do tego pazurki też ma po mnie małe ale jest extra :) teraz już nożyczki będę używać okazjonalnie.Ale obcinam mu tylko jak nie śpi od małego :) jak śpi to od razu się budzi i nie ma szans a teraz gdy jest bardziej ogarnięty to siada mi na kolanach i wie że obcinamy i sam podaje paluszki :)

2015-09-21 21:17

..więc na co te pilniczki w zestawach dla dzieci :)

2015-09-21 21:11

Ja używam od początku nożyczek, chociaż ostatnio mam wrażenie się stępiły. Obcinacza nawet nie mam, nie umiem sobie wyobrazić jak miałabym go u synka użyć, nożyczki wydają mi się bardziej funkcjonalne. Ja ostatnio na śpiocha, wcześniej nie bo się budził - zagadywałam, coś tam pokazywałam i jakoś szło. Teraz nie ma na to szans, on zabiera mi rękę bo już coś tam chce robić, nie ma szans na spokojne siedzenie.

2015-09-21 20:08

Jak nie miałam obniżonego łóżeczka to sobie radziłam właśnie na śpiocha ale teraz nie dosięgam do rączek próbuje na zasadzie prób na kolanach ale wierci sie strasznie i trzeba to robić z przerwami

2015-09-21 18:54

Oj ruchliwe że szok. Ja ostatnio próbuję na śpiocha, bo inaczej kompletna porażka.

2015-09-21 18:05

Dużo moich znajomych chwali sobie obcinacz zamiast nożyczek, za żadne skarby nie mogę sobie wyobrazić jak używać pilnika do tak małej istoty. Czy to nie tak, że na początku ma bardzo miękkie paznokcie, a potem jest dosyć ruchliwe?

2015-09-20 22:59

Co do nożyczek to nie umiem obcinać nim własnych paznokci więc z dzieciuszkiem pewnie też sobie nie poradzę. Raczej wybiorę obcinaczki.

2015-09-19 09:04

Artykuł jak najbardziej pomocny:) Z tego wszystkiego to laktator jeszcze muszę kupić;)