Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Jakie witaminy w ciąży

Data utworzenia : 2017-06-03 21:56 | Ostatni komentarz 2023-06-15 20:42

Konto usunięte

63610 Odsłony
1434 Komentarze

Lekarka zaleciła mi branie PREGNA PLUS I PREGNA DHA. Biorę w zasadzie od pierwszego dnia kiedy test wyszedł pozytywny. Macie jakieś doświadczenie z braniem suplementów, jak długo, jakie? Może są jakieś lepsze niż te, które obecnie biorę. Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

2017-07-09 22:47

jeszcze tydzień i ja będę miała dla Was wieści. A że do lekarza jadę autobusem to będzie mogła od razu wejść na forum i Wam skrobnąć co u mojej kluseczki :)

2017-07-09 22:27

Moja kluseczka mam nadzieje ze ładnie przybiera na wadze okaże sie na koniec miesiąca a Tobie Kinga juz kiedys pisalam ześ go ładnie upasła :-)

2017-07-09 21:25

Kinga! Kawał chłopa! :D

2017-07-09 20:38

Aleksandra, miał już 2,300 prawie :-) Teraz to już pewnie ze 2,5 kg :-)

2017-07-09 17:08

tyle Nas tu że nie dziwota o małą pomyłkę :D każde USG to nowe przeżycie dla każdej z Nas :)

2017-07-09 16:27

Aleksandra i Ewcia pomyliłyście mnie z Martą. Aż zaczęłam analizować swoje wpisy, bo piszecie mi tu o aktywności fizycznej hihi póki co moja aktywność to klikanie na tel i leżenie w łóżku ;) Sylwia zrozumiałam o co chodzi z mutacją, dobrze, że wyszło i możesz zadbać o zdrowie Małgorzatki. No piękne imię, bardzo mi się podoba polskie nasze i słodkie dla dziewczynki. Kinga znam ten ból, ledwo była wizyta i usg i chce się kolejnej. Miałam tak samo w pierwszej ciąży, w drugiej szybciej czas mijał przy synku i zanim się obejrzałam już była kolejna wizyta.

2017-07-09 11:58

z tego lenistwa, to nawet do sklepu po pieczywo nie chce mi się iść tylko z zamrażalnika wyciągnęłam chleb na jutro. U Nas duchoty nie ma, bo raptem jest 2 stopni. Przeniosę się z laptopem na balkon, żeby na forum z Wami być :P. Chociaż słońce dzisiaj jakieś jest a nie tylko szaro i buro.

2017-07-09 11:48

Oj moje samopoczucie dzisiaj jest lipne, kurcze w nocy jak się obudziłam z bólem brzucha to już do 7 zasnąć nie mogłam a kiedy dzieci się pobudzily to mi się spać zachciało na szczęście mąż w domu to się nimi zajął a ja się położyłam i na serio niedawno się obudziłam ale przez tą duchotę nie mogę się podnieść a trzeba obiadek gotować bo dzieci od rana na kanapkach są a ja sama o batoniku tylko, kurcze czasami mam takie mega leniwe dni.