Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2335 Wątki)

Jakie witaminy w ciąży

Data utworzenia : 2017-06-03 21:56 | Ostatni komentarz 2023-06-15 20:42

Konto usunięte

63618 Odsłony
1434 Komentarze

Lekarka zaleciła mi branie PREGNA PLUS I PREGNA DHA. Biorę w zasadzie od pierwszego dnia kiedy test wyszedł pozytywny. Macie jakieś doświadczenie z braniem suplementów, jak długo, jakie? Może są jakieś lepsze niż te, które obecnie biorę. Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

2017-07-12 11:54

Aleksandra, ja też czekam :-) U mnie już prawie 9 miesiąc więc już coraz bliżej :-)

2017-07-12 10:30

oj już się nie mogę doczekać, żeby móc powiedzieć tak jak Wy :) jak na razie jest mój, bo nosze pod serduszkiem już przeszło więcej niż 7 miesięcy, ale czekamy oby dwoje na tego skarba Naszego :)

2017-07-12 07:39

Marta to mój synuś prawie 1,5 roku był mój bo cycusiem się karmił a później zrobił się tatusiowy. ;)

2017-07-12 06:51

Ciekawe jak u mnie będzie czyj będzie synek ;) jak naszie mamusia wygrywa bo ma cyca he he ;)

2017-07-12 00:16

Moje dzieci to bardzo słuchają męża:-) ja mogę prosić, błagać a on tylko spojrzy to już każde wie że nie przelewki. Dzisiaj Małgosia popisala mi caaaly blat ławy pisakami, tłumaczyłam że nie wolno a ona jeszcze więcej pisała i się przy tym śmieje to się wkurzylam i krzyknęłam na nią, a ona też w krzyk. Przyszedł mąż to bez mówienia poszła do kąta, a wcześniej scierke i wycierała. Ale jeśli chodzi o przytulaski i spanie razem to tylko mamusia

2017-07-12 00:02

Mój synek też jest mój :) uwielbia że mną zasypiać. Nie lubi myć włosów i dziś jak mąż go kąpał i mylę mu włosy płakał. Weszłam do łazienki to wyciągnął do mnie ręce a ja wzięłam mu głowę go góry delikatnie za brodę i mąż polewał dalej wodą. Trochę się chyba rozczarowal no ale trzeba. Potem już poszliśmy razem spać

2017-07-11 21:47

Mój syn jest mój :) jak patrzę na niego to jakbym siebie z zachowania widziała. I u nas jest tak, że tatuś jest dobry jak nie ma mamusi, a mamusia to nawet w łazience nie może posiedzieć w spokoju, a tatuś proszę bardzo, może robić co chce....

2017-07-11 21:44

mój mąż już jest zakochany patrząc na USG a co to dopiero będzie w rzeczywistości. Synek uwielbia jak z nim tatuś rozmawia, nawet przez internet :D