Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2327 Wątki)

Jaki płyn i proszek dla noworodka.?

Data utworzenia : 2017-04-03 12:55 | Ostatni komentarz 2024-07-25 14:21

Konto usunięte

39994 Odsłony
1551 Komentarze

Witajcie! Potrzebuję porady jaki płyn i proszek odpowiedni do prania ubranek noworodka. Który macie wypróbowany i byście poleciły?

2021-07-18 09:11

Mój to córce ubiera co owiwtsze pod ręką lub to co ona wybierze 

2021-07-17 22:19

Mój mąż na szczęście już nie pyta jak ma ubrać 2.5 letmia córkę

2021-07-16 14:12

Syn nie długo będzie miał 3 lata i do dzisiaj mąż pyta gdzie co ma, bo jak sam się za to zabierze to ubierze go na wyjazd w rzeczy codzienne... Byłam pewna obaw jak szłam do szpitala w drugiej ciąży ale od czego są telefony ;)

2021-07-16 14:09

Mój mąż do dzisiejszego dnia nie wie co ma ubrać małej, zawsze wyszuka w szafie największa rzecz i ja w to ubierze, twierdzi ze jej w tym wygodnie. 

2021-07-16 10:19

U nie do tej pory tak jest ze musze mu mówić co gdzie jest i co jak się nazywa. Jak mogą być body z dlugim rekawem, krotkim, na ramiaczkach, grubszych i cieńszych :D

No i jak to faceci nie odróżniają kolorów typu pudrowy róż, liliowy ecru :D zawsze mi mówi że mam sana szukać bo on nie wie co to jest 

2021-07-16 10:01

Z tymi opisami co i jak to dobra opcja Ja też robilam podobnie dzięki temu mąż nie miał.problemu co kial dowieźć;) teściowa  jak zobaczyła opisy to mnie wyśmiała a maz po wszytskim  jak już wyszłam ze szpitala powiedział ze mu to znacznie ułatwiło sprawę;) te body pajacyki śpiochy kaftaniki bluzeczki;) ciężko się połapać na początku;)

Pati kurcze no dobrze ze istnieje coś takiego jak sprzeda on line ;) bo było by krucho;) Ja w sierpniu zacznę cos kompletować  częściowo  bo wydatkow na sierpień tez mamy sporo

2021-07-16 08:56

Ja mam teraz ubranka tzn body ,pajace ,ranlersy czy koszulki w dwóch koszach i w jednych są krorkri w drugich długie rzeczy i mąż do tej pory ma problem który kosz co ma . W komodzie reszta ciuszkow,ale teraz mam tego od groma

2021-07-16 08:44

Anita no właśnie połowę nie miałam i robiłam wyprawke przez internet zamawiałam, mój prał, prasował. Lekko nie było hehe ale teraz wolę przygotować się dużo szybciej niech sobie wszystko leży i czeka :D

Aneczka niby tak ale stres zrobił swoje i wolał do mnie dzwonić i pytać żeby później nie było że zabrał zupełnie coś innego. 

Klaudia hehe nie to mój już ogarnął dawno, młody ma swój pokój i tam ubrania, wcześniej jak były body, pajace to miał czasem problem ale teraz to spodnie, koszulki, bluzy więc już ogarnia ;D 

Ewa to ja wiedziałam co i jak ale mój już nie. Nic dziwnego że masz mniej rzeczy doświadczenie też robi swoje. Ja mam dużo mniejsza listę co kupić niż za pierwszym razem nie wiedziałam co nam się sprawdzi itd :D