Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Dieta (656 Wątki)

Zmiana mleka MM

Data utworzenia : 2017-01-01 16:04 | Ostatni komentarz 2017-07-28 19:15

Zamarancza

16728 Odsłony
538 Komentarze

Proszę o informację jakie są konsekwencje zmiany mleka mm u dziecka. Po pierwszym miesiącu dziecko dostało uczulenia na mleczko, więc zmieniliśmy na kolejne, po 1,5 miesiąca ciągle płakało i odrzucało butlę, dostawało okropnych bóli brzuszka, więc lekarz kazał przejść na mleko HA. Kupiliśmy i poierwsze kupka była czarna!, a nas nie stać na karmienie tym mlekiem, więc po konsultacji z pediatrą spróbowałam wrócić do tego drugiego mleczka i na nowo jest krzyk. Nie wiem już co robić, czy zmiana na kolejne mleko mu nie zaszkodzi, swoją drogą teraz bardzo cierpi i krzyk jest okropnie przybijający. Nie da się uspokoić... co o tym sądzicie, Czy zmiana mleczka na inną markę bardzo zaszkodzi, czy pomoże?

2017-01-01 21:03

zmieniałam 2 razy i lekarz powiedział, że jeśli kropelki nie zadziałają to będziemy jeść sojowe...

2017-01-01 20:14

Według tego co czytalam, slyszalam i kolezanki mi opowiadaly, caly czas zmienialy mleko az w koncu trafily na to odpowiednie. Trzeba probowac, kupowac i zobaczyc które mleczko najbardzije bedzie maluszkowi odpowiadalo. Nie ma nic zlego w zmianie, bo bez zmiany nie dowiesz sie na ktore najlepiej reaguje