Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Dieta (656 Wątki)

sok gerber

Data utworzenia : 2016-01-21 17:51 | Ostatni komentarz 2016-01-22 08:52

Dominika1990

1357 Odsłony
2 Komentarze

mam pytanko odnośnie soku Gerber - 100% sok z jabłek z brzoskwiniami. Zakupiłam taki po raz pierwszy i po podaniu go Kacprowi zauważyłam że w butelce pływają cząstki białe i czarne. Ktoś używał takiego soku i wie czy to jest normalne? zrobiony jest z zagęszczonego soku i przecieru. napisałam maila do gerber bo Kacper mi tego dnia zwymiotował i nie wiem czy to po nim, i mi odpisali żebym go do nich wysłała to zbadają go w laboratorium. więc opłaca się wysyłać czy te cząstki są normalne? sok jest od 4 miesiąca a niektóre paprochy są malutkie a niektóre maja około 0.5 cm. proszę o odpowiedź :)

2016-01-22 08:52

to oni wysyłają kuriera :) a kapsel jest ok, data ok i miał ta folie na kapslu, widać ze nie ruszony był.. tylko sie zastanawiam ze skoro to przecierowy to może mogą pływać jakieś cząstki owocu

2016-01-21 20:39

Ja bym wysłała - firma Gerber kojarzy się z dobrymi produktami i pewnie zależy im na zbadaniu co takiego pływa w soku. A czy otwierając miałaś pewność że wcześniej np w sklepie nikt go nie otwierał ?. Kapsel powinien wydać specyficzny dźwięk. Szanujące się a przede wszystkim klienta firmy badają swoje produkty lub robią dochodzenie kto zawinił i na jakim etapie produkcji aby w przyszłości nie dochodziło do podobnych sytuacji. Myślę że powinnaś im wysłać ten sok , możesz napisać im w wiadomości prywatnej że chciałabyś aby zwrócili Ci koszty przesyłki np. w postaci jakiś produktów dla dziecka.