Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Dieta (656 Wątki)

Mleko niejedno ma imię

Data utworzenia : 2013-10-01 22:49 | Ostatni komentarz 2016-01-31 20:55

SamantKa

9400 Odsłony
67 Komentarze

Od mamy, modyfikowane, od krowy... Właśnie! Zapomniane mleko prosto od krowy! Czy zdecydowałybyście się na mleko krowie zamiast tego od mamy (przy braku pokarmu) bądź modyfikowanego?

2013-10-02 16:50

kiedyś było trochę inaczej,inne wychowanie dzieci były zdrowsze a dziś same sztuczne mleko

2013-10-02 12:00

Moja mama nie mogła karmić mnie piersią. Karmiła tylko 2 tyg potem podawała mi mleko " niebieskie" a po kilku miesiącach z racji tego ze mieliśmy swoja krowke piłam tylko krowie :) wyrosłam na zdrowa kobietę hehe nie miałam nigdy alergi na mleko i nie jestem " chorowita". Obecnie trudno o takie mleko. U nas w mieście są specjalne automaty, w których mozna kupić mleko prosto od krowy. Mozna wziąć własna butelkę lub na miejscu zakupić dodatkowo. Jest droższe od mleka w sklepie ale bardziej wartościowe !

2013-10-02 09:18

Ja nie próbowałam podawać krowiego.Jakoś nie miałam odwagi. Moja mama np nam dawała krowie,najpierw rozcieńczała z wodą później już nie. I byliśmy zdrowi,bez alergii.Tylko,że teraz jest inaczej,wszystko chowane jest na chemii, potem my to jemy/pijemy i efektami są częste alergie naszych dzieci.