Małe dziecko (467 Wątki)
śmieszne sytuacja
Data utworzenia : 2017-07-29 14:03 | Ostatni komentarz 2017-08-02 14:56
Jakie miałyście śmieszne sytuacje z waszymi szkrabami? Moja kiedyś wylała 10 litrów farby białej na panele teraz chce mi się śmiac ale wtedy wyłam bo kilka dni ma zajeło sprzątanie Jakieś 2 lata temu moje córe napuściły do wanny wody i mnie wołają ze w wannie myszki pływają zaglądam a tam pływają
Sortowanie:
2017-08-02 14:56
Ja teŻ znajduję zabawki w łóżku. A co do podłogi kościoła to miał rację, zawsze jak klękam to mam piasek w kolana wbity
2017-08-02 10:36
Ja miałam trzy takie śmieszniejsze sytuacje z synkiem w roli głównej. Jak byliśmy w kościele i przyszedł moment klękania to pytam go czy chce uklęknąć. Już się zamierzył, ale spojrzał na podłogę, bo to w przedsiąku było i z powagą odpowiedział: nie. Brudno. Druga sytuacja to był po prostu moment. Ułamki sekund. Kucnął przy kałuży i rączką chlap chlap. Cały był brudny. Od stóp do głów. Jeszcze był ubrany w majteczki koszulkę i czapeczkę, bo był upał. No i jak chodzi na nocnik to najpierw musi wysadzić misia. Dopiero po nim on korzysta. I te samochodziki, resoraki... Niby posprzątam, a i tak są wszędzie. Idę do łazienki, obok nocnika leży. Idę spać, w łóżku. Itd.,itd.
2017-07-31 12:12
moja starsza kiedyś przyniosła ślimaki do domu znalazłam je jak zaczęło nieładnie pachnieć
2017-07-30 21:16
Żywa jaszczurka?
Konto usunięte