Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

jak spią Wasze dzieci?

Data utworzenia : 2017-07-27 12:42 | Ostatni komentarz 2017-07-29 00:31

ANNA.Walo

894 Odsłony
6 Komentarze

Witam! Jak śpią Wasze dzieci? Wiercą się? Mój maluszek 6,5msc często się wierci i skopuje... a co sądzicie o spaniu an brzuchu takiego malucha?Pozdrawiam!

2017-07-29 00:31

Moja mała akrobatka śpi wygięta w chińskie osiem. Najczesniej na brzusZku. Nic nie poradzę, nie będę jej co chwila poprawiać,bo to nic nie da. Twardy materac, brak poduszki i tyle.

2017-07-28 22:44

U nas to ciagle były problemy brzuszkowe. Kolki, zaparcia, bole brzucha ... Ciagle Espumissan. Esputicon, masaze. I leżenie na brzuszku, suszenie brzuszka suszarka zeby dac ciepki, cieplr okłady. I ciagly placz, kopanie nóżkami czasem przebudzi sie o 1w nocy i tak plakal . kopal nóżkami i tak do 4rano. Do 2,5roku pil mleko w nocy 3x a teraz ma 3.5roku i budzi sie do picia raz lub dwa razy a przez ten brzuszek tyle sie wyplakal ze wyplakal sobie przepuklinr pepkowa i na szczęście juz po zabiegu jak synrk mial 2latka i juz nie ma problemu z brzuszkiem juz naszczescie wyrosl z tego cale szczescie. Ale do dziasiaj a synek ma 3,5roku a do dzisiaj spi nie spokojnie i ciagle alho ssie palca albo kopie nogami, ale pije w nocy...może niedługo przespie cala noc. He

2017-07-28 21:07

nasz mały skończył 4 mc i zawsze spał ładnie w łóżeczku a od kilku dni zasypia w krzesełku bo w łózeczku sie turla i jeczy...ale noce ładnie przesypia

2017-07-28 16:04

Jak miala 6miesiecy spala ppd kolderka bo byl zimny okres woec nie bardzo sie wiercila bo kolderka zajmowala cale lozeczko teraz ma 10msc spi pod kocykiem i wierci sie na wszystkie strony

2017-07-27 19:28

Czasem śpi grzecznie a czasami tak się wierci że obudzi się w poprzek łóżeczka :) a jak usypia to wg jest makabra :) muszę go z boków podkladac kołderką bo inaczej ciągle się obraca :)

Konto usunięte

2017-07-27 15:55

U mnie starsza córka w tym wieku jak się ją położyła tak spała i to czasami nawet aż do rana. Natomiast młodszy syn strasznie walczył i obijał się o szczebelki. Walczył z kocykami z kołderka mi ze wszystkim raz się przegrywa raz się odkrywał strasznie strasznie się wierci