Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

czerwona wstążka

Data utworzenia : 2017-03-09 21:53 | Ostatni komentarz 2017-12-19 18:40

Edyta.Zlotocha

13193 Odsłony
349 Komentarze

czy u was też przy wózku lub łóżeczku dziecka mozna znaleźć zawiazana czerwona wstazeczke?? wierzycie w to czy nie ???

2017-12-19 18:40

Laura, aż nie umiem sobie wyobrazić 9 latka z papierosem. Mam nadzieję, że psycholog jakiś, czy sędzia zauważy, że chłopiec jest manipulowany. Niestety dziećmi łatwo się manipuluje, są chłonne jak gąbki. Trzeba dużo pracy by takie dziecko wyprowadzić ze złych nawyków, a niewiele potrzeba by tymi złymi nawykami nasiąknął... Wracając do czerwonej wstążki, to nie miałam i mieć nie będę, dla mnie to zabobon i już.

2017-12-13 13:52

Zależy jak dobrym psychologiem była ta kobieta, ale mowa ciała i ton głosu potrafią być bardzo wymowne i miejmy nadzieję, że coś wynalazła... Kurcze mega mi żal tego dziecka... Oby się rozwiązało na jego korzyść...

2017-12-13 12:54

przykre to jest :(

2017-12-11 23:50

Zamarancza strasznie to chore... Widać jaki wpływ ma na to dziecko cała rodzina tej baby! Dla mnie to zwykła patologia... Gracjan jest pozostawiony sam sobie bo po pierwszej rozprawie jak "mamusia" dowiedziala sie ze bedzie kolejna 31 stycznia dopiero to znów jej ciągle nie ma. Zęby żółte, paznokcie długie i brudne, spodnie dziurawe i cieniutkie w zime, szalika i rekawiczek standardowo brak. A jeszcze najlepsze jest to że zaczął ogladac na youtubie jak robi sie petardy, tylko czekac az znow w szpitalu wyladuje. Ja mu oczywiscie powiedziałam ze ma tego nie robic co na tych filmach ale tak sie speszył ze podejrzewam ze juz cos bylo probowane. Mam nadzieje zamarancza ze ta pani z ktora rozmawial zauważyła po jego zachowaniu podczas przesluchania ze byl naklaniany do zmiany zeznan. Szkoda chłopaka bo jest mądry tylko trzeba miec go na oko i okazac mu zainteresowanie.

2017-12-11 22:24

Zabobon cyz nie, ale mało szkodliwy. To nie przeciąganie dziecka pod krzesłem, czy włożenie go do pieca na trzy zdrowaśki. Laura - szok szok i jeszcze raz szok! Papierosy 9 lat!!! O matko!

2017-12-11 21:22

Ja to sobie jakoś odwrotnie tłumacze ze jeżeli zacznę wierzyć w zabobony to je na siebie ściągne. Jeśli powiesze coś takiegotakiego to boję się ze wtedy otworzę drzwi i odpuszczę do siebie i dzieci jakieś siły nieczyste. Może to się wam wydać dziwne, ale ja mam zupełnie odwrotnie. Zamiast kokardek czerwonych wstazek starałam się jak najszybciej się dało ochrzcic córkę.

2017-12-11 20:25

Przy synku nie mialam czerwonej kokardy ale kiedys jak bylismy u ciotek to wszystkie nie mogły sie nim nacieszyć.A na drugi dzien cały dzien mi płakał i nie mogl sie uspokoic i bym marudny.Mama wtedy mi powiedziała ze pewnie ciotki rzucily uroki :-) To taki zabobon i za bardzo w to nie wierze ale teraz jak się córka urodzila to założyłam czerwona kokarde przy łóżeczku i w wozku dla świętego spokoju :-) Moze rzeczywiście cos w tym jest.

2017-12-11 13:51

O matko.... No to teraz mnie rozwaliłaś... Niech tatuś zgłasza do opieki, że mały pali, na 100% są jakieś testy, aby to sprawdzić... Ta baba jest niepoważna, bo przekupuje dziecko, a ono nieświadome niczego chce być szczęśliwe i ufa swojej matce... Jakie to chore.. Niech on mówi na rozprawach co Gracjan mówi do Was, że ona mu obiecała jakieś wyjazdy i próbuje przekupić i dlatego tak wyszło, a prawda jest taka, że dobry psycholog potrafi zauważyć kiedy dziecko kłamie, więc może w opinii napisze, że dziecko nie mówiło szczerze... Musicie go wywalczyć... jakie to chore :(