Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Spacery z przeziebiojym dzieckiem

Data utworzenia : 2016-11-18 12:13 | Ostatni komentarz 2017-02-11 21:40

Mama88

4261 Odsłony
92 Komentarze

Jak sądzicie czy spacer z przeziebionym dzieckiem to dobry pomysł??

2017-02-11 21:40

My się już przenieśliśmy do spacerówki bo z małą nie dało się w gondoli spacerować bo ona już wszystkiego ciekawa była i chciała wszystko sobie obserwować. Teraz spokojnie możemy sobie chodzić nawet jak mała nie śpi bo sobie wszystko widzi i jest spokojna. U nas dziś było ciepło więc my byliśmy obowiązkowo na spacerku :) Zapalenie płuc to przecież poważne jest. Też bym nie wyszła z dzieckiem na spacer bo mogłoby się to gorzej skończyć...

2017-02-11 17:06

Ja wychodze z zalozenia, ze jak ja miala zapalenie oskrzeli to mialam plackiem lezec w domu i spod koldry sie nie wychylac...wiec nie do konca wiem jak mozna dac przyzwolenie zeby male dziecko z zapaleniem oskrzeli wyszlo na spacer ?:)

2017-02-11 13:19

Ja tez nie moge się doczekać bo właśnie kupiłam chustę i chciałabym zabieraz w niej małego na zewnątrz a zima to tylko w specjalnej kurtce a szkoda mi pieniędzy bo zima sie juz konczy:D mam nadzieje:D

2017-02-11 12:28

Moja spacerówka nie dawała rady po śniegu :( Albo ja nie miałam siły jej pchać .Więc wolałam się wybrać na saneczki. Tak, Kasiu podoba mi się aplikacja u nas to normy przekroczone, że ho, ho . Dziś było ponad 800 , więc zadymione u nas strasznie. Sylwia o tak wiosna :) Też na nią czekam, nie lubię zimy i mrozów, wolę wiosnę, lato piękną jesień ale zimy nie.

2017-02-11 04:54

No z zapalenoem oskrzeli bym raczej niewychodzila ale nie ja jestem lekarzem :-) Ja rowniez jak widze jakie powietrze na dworze to nie wychodzę :-) Aplikacje do smogu tez mam ale czasem boje sie na nia spojrzeć :-) moglaby juz przyjsc wiosna

2017-02-11 00:38

Cieszę się że podoba Wam się aplikacja. Zawsze to na bieżąco wiadomo jaki jest smog i czy warto wychodzić. Monika z zapaleniem oskrzeli raczej bym nie wychodziła. Byłabym się że może przerodzić się w zapalenie płuc. A po chorobie poczekaj na kontrolę i zapytaj lekarza. Jeśli nic się nie będzie działo spaceruj śmiało. Jak dziecko przeziebione to ja wychodzę maksymalnie na 40 minut a tak to nie patrzę już na temperaturę ubieram młodego przykrywam kocem i spaceruje dopóki mu się nie znudzi. Siedzi już dobrze ale nie przesiesliśmy się do spacerówki jeszcze tylko czekamy na cieplejsze dni więc czasami nie chce leżeć tylko by oglądał. :) Jak napadało śniegu też siedzieliśmy w domu. Bo pchać wózka się nie dało. My dzisiaj nie byliśmy na spacerku bo smog duży więc wolałam odpuścić.

2017-02-11 00:08

He 400 zł to faktycznie dużo za sanki, nawet nie wiedziałam że takie są dla niemowląt:-)

2017-02-10 22:36

My tez za rok obowiązkowo :)