Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

czy podczas snu przykrywacie kołderką swoje dzieciątka

Data utworzenia : 2014-06-11 00:24 | Ostatni komentarz 2021-06-15 20:37

Ewcia2

13460 Odsłony
146 Komentarze

Kładę synka do spania w body z krutkim rękawkiem podczas tych upałach, sama spie w samej bieliźnie i ciagle śpię odkryta, czy przykrywacie swoje dzieci kolderka lub kocykiem? Ja przykrywam do polowy,ale nie wien czy nie jest mu za goraco, i czy spocie już przy otwartym oknie czy jeszcze nie?

2021-06-15 20:37

Mazia ja dokładnie tak samo robiłam i robię :) jak wstaje do córki karmić i widzę że rozkryta to po nakarmieniu młodszej przykrywam 

2021-06-14 20:15

Ja przykrywałam jak byłam w ciązy bo budziłam sie często i nie mogłam tego znieść  ,ze odkryta :D teraz jak wstaję do małego to przykrywam , ale juz nie mam tak, że muszę ją koniecznie przykryć bo jest ciepło i pewnie w tego powodu odkryta. Natomiast jak było chłodno to przykrywałam bo ona ruchliwa w nocy więc ciagle się obraca i odkrywa przy tym 

2021-06-14 17:14

Moi tez nie lubią Się przykrywać 

2021-06-14 15:46

Ja maluszka staram się przykrywać też dosłownie tak same nóżki bo wiadomo że podczas snu człowiekowi jest przyjemnie gdy jest taki okryty natomiast mój synek tego nie lubi i gdy widzę że się rozkopuje na siłę wcale go nie przykrywam A on również lubi spać z gołymi nóżkami w samych bodziakach a często tez w krótkim rękawku co jakiś czas w czasie nocy go przykrywam jeśli jest mu fajnie to tak śpi natomiast jeśli jest mu za gorąco automatycznie się rozkopuje

2015-03-04 13:43

Ja tez wlasnie nie chce ograniczac ruchow synkowi ,bo wiem ze by sie denerwowal, ale tez czesto synek sie rozkopuje pewnie mu za cieplo a jak snowy dlugo spi odkryty to budzi sie z placzem,przykryje go i śpi dalej wiec nie wiem jak mam zrobić żeby się nie odkrywał a robi tak codziennie i wstaje i go przykrywam bo ciągle się rozkopuje.

2015-03-04 13:18

Ja kładę dzieciaki spać w pajacach i przykrywam je kołderką niestety one się strasznie rozkopują ale widocznie tak chcą i lubią. Nie chcę zakładać im śpiworka bo nie chce ograniczać ich ruchów.

2015-03-04 13:07

Zakładam body z krótkim rękawem kaftanik i śpiochy lub spodnie. To jest zestaw za ciepły na kolderke.

2015-03-01 17:04

my teraz zima to oczywiscie zaladamy body na dlugi rekawek i na to spodenki badz tez spiochy i przykrywamy synka kolderka ale mamy w pokoju zwykle chlodniej bo ok.l 20-21 stopni..