Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Przeciekanie pieluch w nocy

Data utworzenia : 2018-01-10 16:38 | Ostatni komentarz 2018-02-19 19:48

Olha-1992

9856 Odsłony
51 Komentarze

Witam. Mam córkę, która skonczyła 5 mięsiąc i cały cza walczymy z nocnymi pieluszkami. Już tyle firm wyprobowaliśmy, mamy całą kolekcje pieluch w domu. Z wyprobowanych mamy: babydream (obydwa rodzaje), dada , tesko loves baby, pampers active baby, bambino, no i w końcu teraz mamy lupilu premium comfort z lidla. Jakiś czas bardzo fajnie w nocy sprawdzały się babydream faun&fit, ale od niedawna też przeciekają bliżej rana. Mała nie lubi zmienać pieluch w nocy i zaczyna płakać. Bardziej przeciekają tę wszystkie pieluszki na plecach. Nawiat tę którę mają z tyłu gumkę. Czy może znacie jakieś pieluszki którę będą 100% dobre na noc? Dodam że w tej chwile używamy rozmiar 3.

2018-01-10 18:45

Ważymy dopiero 6 kg, pentsy są jeszcze zaduże:) mam zakupioną trujkę, właśnie z rosmana:) na temat zapinania probowałam już po różnemu. I falbianki zawsze pilnuje. Nocny sen mamy ok 12 godzin:) wiem że dużo dla pieluszki ale po innemu nie da radę, bo taką histerykę robi przy zmianie, że późnien nie może się zaspokoić żeby zjeść mleko.

2018-01-10 17:34

No właśnie może pantsy się sprawdza? Akurat jest promocja w Rossmannie;-) A może po prostu pieluszki jakoś źle zapinasz? A co ile zmieniasz pieluche w nocy? Bo szczerze mówiąc u mnie to się zdarza bardzo sporadycznie żeby siusiu gdzieś wyleciało z pieluszki.

2018-01-10 17:00

U nas sprawdzają się pieluchomajtki Pampers :) może warto spróbować :) pozdrawiam